Οι γυναίκες προσαρμοσμένη σχεδίαση αποσκευών Tag

Η ετικέτα αποσκευών είναι κατασκευασμένη από πλαστικό λείανσης. Είναι ανθεκτικό στη φθορά, ανθεκτικό, ευαίσθητο και δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί. Υπάρχει μια κάρτα πληροφοριών στο πίσω μέρος της ετικέτας αποσκευών. Μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομα, τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας χωρίς να ανησυχείτε για τις απολεσθείσες αποσκευές. Η ετικέτα αποσκευών είναι μικρή και φορητή, το μικρό βάρος, που κρέμεται στη βαλίτσα δεν είναι περιττή αλλά πολύ εντυπωσιακό, χρησιμοποιήστε PP σκληρό πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στη φθορά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γυναικεία προσαρμοσμένη σχεδίαση αποσκευών

Η ετικέτα αποσκευών είναι κατασκευασμένη από πλαστικό λείανσης. Είναι ανθεκτικό στη φθορά, ανθεκτικό, ευαίσθητο και δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί. Υπάρχει μια κάρτα πληροφοριών στο πίσω μέρος της ετικέτας αποσκευών. Μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομα, τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας χωρίς να ανησυχείτε για τις αποσκευές που λείπουν. Η ετικέτα αποσκευών είναι μικρή και φορητή, το μικρό βάρος, που κρέμεται στη βαλίτσα δεν είναι περιττή αλλά πολύ εντυπωσιακό, χρησιμοποιήστε PP σκληρό πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στη φθορά.

Προδιαγραφές ετικετών αποσκευών γυναικών

Αριθμός μοντέλου: X-003

Σχήμα: οποιοδήποτε

Εκτύπωση λογότυπου: με προσαρμοσμένο λογότυπο

Στυλ: κινούμενα σχέδια, κλασικά, μόδα

Φινίρισμα: δέρμα PU

Εμπορικό σήμα: ΚΑΕ

Συσκευασία: τσάντα 1pcs / opp ή κουτί δώρου

Λέξεις-κλειδιά: ετικέτα αποσκευών

Προέλευση: Wuxi Jiangsu

Κωδικός ΕΣ: 3926909090

Όταν επιλέγουμε μια ετικέτα αποσκευών, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε το χρώμα της;

Η επιλογή μιας ετικέτας αποσκευών σε ένα φωτεινό χρώμα ή ασυνήθιστο σχεδιασμό θα πρέπει να συμβάλει στην άμβλυνση των δυνατοτήτων ανάμειξης - ή τουλάχιστον θεωρητικά. Αλλά αυτές οι πολύχρωμες και χαριτωμένες ετικέττες είναι συχνά κακώς κατασκευασμένες και πωλούνται με βάση την οπτική τους έκκληση και όχι την ποιότητα. Επιλέξτε πρώτα την ετικέτα σας για ποιότητα και, στη συνέχεια, κάντε την πιο πολύχρωμη που είναι διαθέσιμη.

Το πλεονέκτημά μας

Ø Τα έργα τέχνης μπορούν να δημιουργηθούν ελεύθερα για να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας, να αναπτύξουν συνεχώς νέα προϊόντα και να ανταποκριθούν στις εξατομικευμένες απαιτήσεις.

Ø Γρήγορο δείγμα και παραγωγή.

Ø Επαγγελματική τεχνική εκτύπωση και κατασκευή.

Συχνές ερωτήσεις

1.Q: Εάν θα χρειαστεί να μείνω στη θέση σας για λίγες μέρες, είναι δυνατόν να κλείσω το ξενοδοχείο για μένα;

Α: Είναι πάντα η ευχαρίστησή μου, υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων είναι διαθέσιμη.

2.Q: Γιατί να μας επιλέξετε;

Α: Το εργοστάσιό μας έχει δρομολογήσει συνεχώς νέα προϊόντα με την πάροδο των ετών με την απορρόφηση της προηγμένης τεχνολογίας, κάθε μήνα θα έχει νέα στοιχεία προώθησης που ακολουθούν την τάση, δημιουργική και καινοτομία, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών και έλαβε ευνοϊκές κριτικές από τους πελάτες. ο στόχος μας είναι να καλύψουμε τη ζήτηση διαφόρων πελατών και να δημιουργήσουμε μαζί για να κερδίσουμε τη νέα αγορά.

3.Q: Πώς μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρεία σας;

Α: Με 20 χρόνια επαγγελματικού σχεδιασμού και παραγωγής, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατάλληλη πρόταση και να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σχεδιασμό.

4.Q: Πώς μπορώ να φτάσω στο εργοστάσιό σας;

Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Σαγκάη, μπορούμε να σας παραλάβουμε στο αεροδρόμιο.


Μη διστάσετε να μας στείλετε τις λεπτομερείς απαιτήσεις σας, θα είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας.

Επικοινωνία παρακάτω:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: trading1@eyeglasses-case.com

Web: http://Gift-package.com/

Hot Tags: γυναίκες έθιμο σχεδιασμό ετικέτα αποσκευών, έθιμο, τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like