Χονδρικό Πολύχρωμο Δερμάτινη Tag Αποσκευών

Είναι ένα είδος λειτουργιών των ετικετών αποσκευών. Οι εξατομικευμένες ετικέτες αποσκευών εκτελούν τρεις λειτουργίες: Παρέχοντας στοιχεία ταυτοποίησης, οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών μπορούν να επιστρέψουν γρήγορα μια χαμένη τσάντα σε σας, διαφοροποιώντας την τσάντα σας από όλα τα περίεργα γύρω της και συγχέοντας τους ταξιδιώτες που δεν μπορούν να καταλάβουν πώς να επισυνάψουν το πράγμα σε ένα κομμάτι αποσκευές. Το τέχνασμα είναι να γεμίσετε την τσάντα αποσκευών στη βαλίτσα σας, το λουρί ή το λουρί του σακιδίου ή τη λαβή αποσκευών. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι ο ιμάντας της ετικέτας δεν είναι αρκετός για να επιτρέψει αυτό, θα τεντωθεί για να φιλοξενήσει την ετικέτα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πολύχρωμο δέρμα χαριτωμένο ετικέτα βαλίτσα Εισαγωγή

Τρισδιάστατη αποσκευές καουτσούκ καουτσούκ αποσκευών, μαλακό υλικό σιλικόνης ανθεκτικό, το πίσω μέρος της κάρτας αποσκευών μπορεί να συμπληρώσει το όνομα, τη διεύθυνση, τηλέφωνο, αποσκευές δεν θα χαθούν! Ο κολλοειδής ιμάντας μπορεί να στερεωθεί στη λαβή ή τη ράβδο έλξης της βαλίτσας, να χρησιμοποιήσει τον τρόπο πόρπης της πόρπης, σταθερά δεν φοβάται να πέσει.

ετικέτες id βαλίτσα Προδιαγραφές:

Είναι ένα είδος λειτουργιών των ετικετών αποσκευών.

Οι εξατομικευμένες ετικέτες αποσκευών εκτελούν τρεις λειτουργίες: Παρέχοντας στοιχεία ταυτοποίησης, οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών μπορούν να επιστρέψουν γρήγορα μια χαμένη τσάντα σε σας, διαφοροποιώντας την τσάντα σας από όλα τα περίεργα γύρω της και συγχέοντας τους ταξιδιώτες που δεν μπορούν να καταλάβουν πώς να επισυνάψουν το πράγμα σε ένα κομμάτι αποσκευές. Το τέχνασμα είναι να γεμίσετε την τσάντα αποσκευών στη βαλίτσα σας, το λουρί ή το λουρί του σακιδίου ή τη λαβή αποσκευών. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι ο ιμάντας της ετικέτας δεν είναι αρκετός για να επιτρέψει αυτό, θα τεντωθεί για να φιλοξενήσει την ετικέτα.

Μοντέλο Νο .: Κ-015

Σχήμα: στρογγυλή, επιμήκη ή οποιαδήποτε

Εκτύπωση λογότυπου: με προσαρμοσμένο λογότυπο

Στυλ: Κινούμενα σχέδια, Χαριτωμένο

Φινίρισμα: δέρμα PU

Εμπορικό σήμα: ΚΑΕ

Συσκευασία: τσάντα 1pcs / opp ή κουτί δώρου

Λέξεις-κλειδιά: ετικέτα αποσκευών

Προέλευση: Wuxi Jiangsu

Κωδικός ΕΣ: 4205009090

Το πλεονέκτημά μας

Ø Χαμηλή ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Ø Σύνθετες μέθοδοι εκτύπωσης και ιδανικό αποτέλεσμα εκτύπωσης.

Ø Διατίθενται διάφορα υλικά.

Ø Εύλογο χρόνο δειγματοληψίας και παραγωγής.

K-015 (6) .jpg

K-015 (7) .jpg

K-015 (8) .jpg

K-015 (9)

Πώς μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρεία σας;

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις διαφόρων πελατών και να έχουμε αμοιβαίο όφελος και αποτέλεσμα win-win. Με 20 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την παραγωγή, μπορούμε να σας προσφέρουμε επαγγελματικές προτάσεις και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε. Είμαστε υπερήφανοι που τα ποιοτικά μας προϊόντα και οι ειλικρινείς υπηρεσίες έχουν λάβει ευνοϊκές κριτικές από εγχώριους και ξένους πελάτες. Είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

K-015 (13)

K-015 (17)

Επικοινωνία παρακάτω:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: trading1@eyeglasses-case.com

Web: http: //Gift-package.com/

Hot Tags: χονδρική πολύχρωμα δερμάτινη ετικέτα αποσκευών, κατασκευαστές, έθιμο, τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like