Ανδρικά συμπαγή ετικέτες ταξιδιού χρώματος στη βαλίτσα

Εάν ταξιδεύετε κανονικά, θα ενοχλούνται από τις λανθασμένες αποσκευές; Μια ετικέτα Cool baggage θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Η υπογραφή σας, οι αποσκευές σας, η ταξιδιωτική σας ζωή. Έχετε δει μια τέτοια δημιουργική ετικέτα αποσκευών; Κοιτάξτε ποιος μπορεί να πάρει τις λανθασμένες αποσκευές! Τα φωτεινά χρώματα συνδυάζονται με τολμηρές προειδοποιήσεις που σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε εύκολα τις δικές σας αποσκευές χωρίς να ανησυχείτε για τη μεταφορά τους, ανεξάρτητα από τον μεταφορικό ιμάντα στο αεροδρόμιο ή την αποθήκη αποσκευών στο σταθμό. Μια μικρή ετικέτα αποσκευών θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Η υπογραφή σας, οι αποσκευές σας, η ταξιδιωτική σας ζωή. Έχετε δει μια τέτοια δημιουργική ετικέτα αποσκευών; Κοιτάξτε ποιος μπορεί να πάρει τις λανθασμένες αποσκευές! Τα φωτεινά χρώματα συνδυάζονται με τολμηρές προειδοποιήσεις που σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε εύκολα τις δικές σας αποσκευές χωρίς να ανησυχείτε για τη μεταφορά τους, ανεξάρτητα από τον μεταφορικό ιμάντα στο αεροδρόμιο ή την αποθήκη αποσκευών στο σταθμό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ετικέτες στερεών χρωμάτων ταξιδιού των ανδρών στην εισαγωγή βαλίτσας

Εάν ταξιδεύετε κανονικά, θα ενοχλούνται από τις λανθασμένες αποσκευές;

Μια ετικέτα Cool baggage θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Η υπογραφή σας, οι αποσκευές σας, η ταξιδιωτική σας ζωή. Έχετε δει μια τέτοια δημιουργική ετικέτα αποσκευών; Κοιτάξτε ποιος μπορεί να πάρει τις λανθασμένες αποσκευές! Τα φωτεινά χρώματα συνδυάζονται με τολμηρές προειδοποιήσεις που σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε εύκολα τις δικές σας αποσκευές χωρίς να ανησυχείτε για τη μεταφορά τους, ανεξάρτητα από τον μεταφορικό ιμάντα στο αεροδρόμιο ή την αποθήκη αποσκευών στο σταθμό.

ετικέτες ταξιδίου τσάντα Προδιαγραφές

Κωδικός μοντέλου: Κ-016

Σχήμα: επιμήκη ή οποιαδήποτε

Εκτύπωση λογότυπου: με προσαρμοσμένο λογότυπο

Στυλ: Σύγχρονη, Απλή

Φινίρισμα: δέρμα PU

Εμπορικό σήμα: ΚΑΕ

Συσκευασία: τσάντα 1pcs / opp ή κουτί δώρου

Λέξεις κλειδιά: ετικέτες ταξιδιού

Προέλευση: Wuxi Jiangsu

Κωδικός ΕΣ: 4205009090

Τι ενημέρωση δεν πρέπει ποτέ να βάλουμε στις ετικέτες ταξιδιού μας;

Μια βαλίτσα LOST θα μπορούσε γρήγορα να γίνει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα όταν οι ταξιδιώτες προσθέτουν αυτό στην ετικέτα των αποσκευών τους όταν βρίσκονται σε διακοπές.

Η απώλεια αποσκευών κατατάσσεται σε μεγάλο βαθμό μεταξύ μερικών από τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν σε διακοπές.Έτσι έχει νόημα να βάλουμε προσωπικά στοιχεία στη βαλίτσα έτσι ώστε να μπορεί να εντοπιστεί. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα σε μακροπρόθεσμη βάση εάν διαπιστωθεί από μη επίσημο προσωπικό του αεροδρομίου. Όσοι ταξιδιώτες έχουν αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να τους απομακρύνουν γρήγορα πριν από την επόμενη διεύθυνση των διακοπών τους, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ληστείες. Αντ 'αυτού, αξίζει να προσθέσετε μια διεύθυνση εργασίας αντί.

Θα πρέπει πάντα να τοποθετείτε τουλάχιστον μία επαγγελματική κάρτα μέσα στην θήκη - έτσι, η αεροπορική εταιρεία μπορεί να σας εντοπίσει και να σας δώσει την τσάντα πίσω. Ωστόσο, αν χαθεί, υπάρχει ένας άλλος τρόπος να το δοκιμάσετε και να το αναγνωρίσετε.

Πάρτε μια φωτογραφία των αποσκευών σας, τοποθετήστε το σε ένα έγγραφο επεξεργασίας κειμένου με τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση εργασίας, αριθμός τηλεφώνου) και τις διαστάσεις των αποσκευών σας.

Αυτό μπορεί να παραδοθεί στο προσωπικό του αεροδρομίου για να προσδιορίσει εύκολα το κομμάτι των αποσκευών.

Αποτρέπει επίσης το πρόβλημα της ύπαρξης της ίδιας βαλίτσας με όλους τους άλλους και προσπαθώντας να θυμηθούμε τις ακριβείς λεπτομέρειες αυτού.

Οι ταξιδιώτες έχουν υποστεί πρόσφατα λόγω απώλειας αποσκευών. Μια αποτυχία αποσκευών στο Χίθροου σήμαινε ότι εκατοντάδες παραθεριστές έπρεπε να πετούν χωρίς τις αποσκευές τους. Ωστόσο, για τους ανθρώπους που πετούν χωρίς αποσκευές για check in, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη. Οι αποσκευές χειρός μπορεί να περιέχουν κάποια εκπληκτικά στοιχεία εξακολουθούν να επιτρέπονται μέσω της ασφάλειας των αεροδρομίων.Κ-016 (5)

K-016 (6)

Συχνές ερωτήσεις

1.Q: Είστε κατασκευαστής, εμπορική εταιρεία ή τρίτος;

Α: Είμαστε ένας κατασκευαστής, και η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί από το 1996.

2.Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελιών σας, μπορείτε να μου στείλετε δείγματα;

Α: Η ελάχιστη ποσότητα είναι 200pcs, και μπορούμε να προσφέρουμε δείγματα, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να παραλάβουμε τα φορτία.

3.Q: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων σας;

A: Γενικά, ο χρόνος παράδοσης των ετικετών ταξιδιού μας είναι 30 ημέρες.

4.Q: Μπορεί η ετικέτα ταξιδιού να προσαρμοστεί ως ανάγκη μας, όπως η τοποθέτηση του λογότυπου μας;

Α: Σίγουρα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τοποθέτηση του λογότυπου σας είναι επίσης διαθέσιμη.

5.Q: Πώς μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρεία σας;

Α: Ο στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των διαφόρων πελατών και να έχουμε αμοιβαίο όφελος και κερδοφόρο αποτέλεσμα. Με 20 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την παραγωγή, μπορούμε να σας προσφέρουμε επαγγελματικές προτάσεις και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε. Είμαστε υπερήφανοι που τα ποιοτικά μας προϊόντα και οι ειλικρινείς υπηρεσίες έχουν λάβει ευνοϊκές κριτικές από εγχώριους και ξένους πελάτες. Είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

K-016 (7)

K-016 (8) .jpg

Επικοινωνία παρακάτω:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: trading1@eyeglasses-case.com

Web: http://Gift-package.com/

Hot Tags: άνδρες συμπαγή ετικέτες ταξιδίου χρώματος στη βαλίτσα, τους κατασκευαστές, έθιμο, τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like