Μαλακό Pu δερμάτινη θήκη διπλά τζάμια

Μαλακό Pu δερμάτινη θήκη διπλά τζάμια

Αυτό εύκολο να φληθεί διπλά τζάμια. Εύκολη την εναλλαγή μεταξύ των οπτικών και επαφής φακούς στην καθημερινή ζωή, καθώς και οι φακοί επαφής και οπτικούς φακούς. Οι πελάτες συχνά παραγγελία είναι δέρμα διπλά τζάμια περίπτωση και υπόθεση διπλά τζάμια σε καμβά. Αυτό είναι διπλή γυαλιά υπόθεση, η οποία μας εργοστάσιο έχουν...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτό εύκολο να φληθεί διπλά τζάμια. Εύκολη την εναλλαγή μεταξύ των οπτικών και επαφής φακούς στην καθημερινή ζωή, καθώς και οι φακοί επαφής και οπτικούς φακούς. Οι πελάτες συχνά παραγγελία είναι δέρμα διπλά τζάμια περίπτωση και υπόθεση διπλά τζάμια σε καμβά.


Αυτό είναι διπλή γυαλιά υπόθεση, η οποία μας εργοστάσιο έχουν δικαίωμα ευρεσιτεχνίας.

Ανησυχίες αυτό γυαλιά περίπτωση, έχουμε δύο τύπους:

(1) μία πλευρά για γυαλιά οράσεως-υπόθεση, η άλλη για την περίπτωση των φακών επαφής.

(2) δύο από δύο πλευρά για γυαλιά-περίπτωση.


μαλακό pu δερμάτινη θήκη διπλά τζάμια είναι ένα είδος εργαλείου για την εκμετάλλευση γυαλιά και να είναι βολικό για τη μεταφορά, η κύρια λειτουργία είναι να προστατεύσει τα γυαλιά από το να είναι βρώμικο και επιζήμια.


Οι περισσότεροι από το κοινό πλαίσιο γυαλιά στην αγορά είναι το ορθογώνιο σχήμα, που σχηματίζονται από το καπάκι και το κάτω μέρος της υπόθεσης. Εμείς συνήθως λαμβάνουν γυαλιά πανί για να το καθαρίσει, και ακόμη και σκουπίστε το με τα ρούχα μας, όταν τα γυαλιά και γυαλιά περίπτωση πάρει βρώμικο από που καλύπτονται με σκόνη και τα συντρίμμια του μακρύ χρόνο υπηρεσίας.


Hot Tags: μαλακό pu δέρμα διπλά τζάμια υπόθεση, κατασκευαστές, τιμή χονδρικής, φθηνή, έθιμο,

Εξεταστική

You Might Also Like