Περίπτωση γυαλιά με λαβή

1 、 γυαλιά περίπτωση με χερούλι εισαγωγή αυτό υπόθεσης γυαλιών οράσεως με το ένα χέρι, συνδυάζει τα στοιχεία της υπόθεσης γυαλιών και το χέρι της γυναίκας. Έχει τη δύναμη της υπόθεσης γυαλιά και μπορεί να προστατεύσει τα εμπορεύματα μέσα σε πηγάδι. Υπάρχει επίσης το στοιχείο της μεταφέρουν μια τσάντα, φορητές και μοντέρνα. 2、 μας...

Λεπτομέρειες προϊόντος

1Περίπτωση γυαλιά με εισαγωγή λαβή

Αυτή την περίπτωση γυαλιά με το ένα χέρι, συνδυάζει τα στοιχεία της υπόθεσης γυαλιών και το χέρι της γυναίκας. Έχει τη δύναμη της υπόθεσης γυαλιά και μπορεί να προστατεύσει τα εμπορεύματα μέσα σε πηγάδι. Υπάρχει επίσης το στοιχείο της μεταφέρουν μια τσάντα, φορητές και μοντέρνα.

1_01

1_02

1_03


2、Τα πλεονεκτήματα μας

Βρισκόμαστε στην πόλη Wuxi, μεταφορά είναι πολύ βολικό για την εξαγωγή. Μια ομάδα 20 ατόμων σταθεί περισσότερο από 14 ώρες την ημέρα και το email σας θα πρέπει να απαντήσει εντός 2 ώρες. Απολαμβάνουμε την πολύ ανταγωνιστική τιμή για DHL από πόρτα σε πόρτα, και μας χρέωση FOB είναι επίσης ένα από τα χαμηλότερα στα ανατολικά της Κίνας.


3、Στοιχεία εταιρείας

Εργοστάσιο μας ιδρύθηκε το 1996. Μας σημαντικό στοιχείο είναι περίπτωση γυαλιά, πανί μικροϊνών, τσάντα γυαλιά, όλα τα είδη ψηφιακή εκτύπωση είδη, τσάντες, σημειωματάριο, μολύβι τσάντα και δώρο πακέτο. Το εργοστάσιό μας έχουν έχουν εγκαινιάζει συνεχώς νέα προϊόντα χρόνια.

image005

image007Hot Tags: γυαλιά περίπτωση με χερούλι, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, φθηνή, έθιμο, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like