Θήκη διπλού γυαλιού

Θήκη διπλού γυαλιού

Αυτή η διπλή θήκη γυαλιών είναι η αρχική σχεδίαση του εργοστασίου μας, που συνδυάζει τις πρακτικές ανάγκες των κουτιών γυαλιών. Σχεδιάσαμε αυτό το μοναδικό προϊόν. Ένα κουτί διπλής χρήσης, εύκολο στη μεταφορά. Εύκολη εναλλαγή μεταξύ οπτικών και φακών επαφής στην καθημερινή ζωή, καθώς και φακών επαφής και οπτικών ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτή η διπλή θήκη γυαλιών είναι η αρχική σχεδίαση του εργοστασίου μας, που συνδυάζει τις πρακτικές ανάγκες των κουτιών γυαλιών. Σχεδιάσαμε αυτό το μοναδικό προϊόν. Ένα κουτί διπλής χρήσης, εύκολο στη μεταφορά. Εύκολη εναλλαγή μεταξύ οπτικών και φακών επαφής στην καθημερινή ζωή, καθώς και φακών επαφής και οπτικών φακών.


1(001).jpg2(001).jpg


Πρόκειται για διπλή θήκη γυαλιών η οποία το εργοστάσιό μας έχει δικαίωμα ευρεσιτεχνίας.

Ανησυχεί για αυτή την υπόθεση γυαλιών, έχουμε δύο τύπους:

(1) Μια πλευρά για τα γυαλιά-περίπτωση, η άλλη για την περίπτωση φακών επαφής.

(2) Και οι δύο πλευρές για τα γυαλιά-περίπτωση.


3(001).jpg4(001).jpg5(001).jpg


Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια νέα τεχνολογία και τεχνολογία εκτύπωσης που έχει αναπτυχθεί σταδιακά τα τελευταία χρόνια και έχει εφαρμοστεί γρήγορα σε πολλές βιομηχανίες, όπως ρούχα και χειροτεχνία, με μοναδικά πλεονεκτήματα στην εκτύπωση. Η ψηφιακή εκτύπωση είναι πολύ σαφείς και δημοφιλείς.Μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιαδήποτε εικόνα παρείχατε.Έχουμε επίσης την ομάδα σχεδιασμού μας, μπορούμε να σχεδιάσουμε μοναδική για τους πελάτες.


Hot Tags: διπλή θήκη γυαλιών, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, έθιμο, τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like