Μαλακή θήκη γυαλιών ηλίου Microfiber

Μαλακή θήκη γυαλιών ηλίου Microfiber

Οι θήκες Microfiber Glasses είναι ένας εξαιρετικός τρόπος μεταφοράς και προστασίας των γυαλιών, των γυαλιών ηλίου και των αναγνωστών σας. Είναι ιδανικά για τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής MP3, κοσμήματα και ρολόγια, μικρά ηλεκτρονικά και άλλα μικρά ευαίσθητα αντικείμενα που θέλετε να διατηρήσετε καθαρά και χωρίς γρατσουνιές. Οι σφιχτά υφασμένες τσάντες Microfiber διαθέτουν κορδόνια περίσφιξης με εύκολο τράβηγμα, έχουν τέλειο μέγεθος ταξιδιού και διατίθενται σε πολλαπλές συσκευασίες για τη φροντίδα όλων των μικρών αντικειμένων σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Οι θήκες Microfiber Glasses είναι ένας εξαιρετικός τρόπος μεταφοράς και προστασίας των γυαλιών, των γυαλιών ηλίου και των αναγνωστών σας. Είναι ιδανικά για τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής MP3, κοσμήματα και ρολόγια, μικρά ηλεκτρονικά και άλλα μικρά ευαίσθητα αντικείμενα που θέλετε να διατηρήσετε καθαρά και χωρίς γρατσουνιές. Οι σφιχτά υφασμένες τσάντες Microfiber διαθέτουν κορδόνια περίσφιξης με εύκολο τράβηγμα, έχουν τέλειο μέγεθος ταξιδιού και διατίθενται σε πολλαπλές συσκευασίες για τη φροντίδα όλων των μικρών αντικειμένων σας. Η μαλακή αλλά ισχυρή μικροΐνα σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε τις θήκες για το σκούπισμα των συσκευών σας. Αφαιρέστε εύκολα λεκέδες, γράσα, βρωμιά, λάδια, δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα! Το καλύτερο από όλα, πλένεται και επαναχρησιμοποιείται για αμέτρητες χρήσεις ξανά και ξανά.

WEST6771


χαρακτηριστικό

Το πακέτο περιλαμβάνει: Microfiber Glasses Cleaner and Storage Pouches

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ& LIGHTWEIGHT: Η γυάλινη θήκη από μικροΐνες όχι μόνο μεταφέρει τα γυαλιά σας, αλλά την προστατεύει από γρατζουνιές στους φακούς και ζημιές στο πλαίσιο. Οι θήκες είναι κατασκευασμένες με ένα μαλακό, άνετο ύφασμα που λειτουργεί ως πανί καθαρισμού και είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μεταφέρεται με ευκολία.

VERSATILE: Εργαλείο αποθήκευσης πολλαπλών χρήσεων ιδανικό ως φορέας γυαλιών ηλίου, γυαλιά ανάγνωσης, αναγνώστες, smartphone (iPhone, Samsung Galaxy κ.λπ.), ρολόγια, κοσμήματα, συσκευές αναπαραγωγής MP3 και άλλα. Η κλασική εμφάνιση unisex είναι ιδανική για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και ενήλικες. Λάβετε ένα σύνολο 4 χρωμάτων που ταιριάζουν στη διάθεση και το στυλ σας!

ΑΞΙΑ: Λάβετε τέσσερις θήκες υψηλής ποιότητας με προσιτό κόστος! Το εξαιρετικό υλικό που χρησιμοποιείται για τις σακούλες είναι απαλό τόσο στα δάχτυλά σας όσο και στα αντικείμενα σας. Με την προσφορά πολλαπλών πακέτων μας, θα έχετε πάντα μια εφεδρική θήκη μικροϊνών για αποθήκευση και επίσης χρήση ως υαλοκαθαριστήρας για τα γυαλιά και τις συσκευές σας.

201805281452487914334

201709221504348928042


Hot Tags: μαλακή θήκη από γυαλί από μικροΐνες, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like