Προώθηση Δερμάτινο θήκη γυαλιών

Πρόκειται για μια καλή συγκινητική και κομψή θήκη γυαλιών ηλίου με υψηλής ποιότητας PU δέρμα. Το χρώμα του σακουλάκι δέρματος είναι επίσης προσεκτικά επιλεγμένο, κατάλληλο για τις περισσότερες απαιτήσεις των πελατών, γυάλινη θήκη με ομοιόμορφες βελονιές στη γραμμή, η εργασία χειροτεχνίας είναι πολύ ευαίσθητη, με σταθερή δομή, αντίθετη πτώση, αντοχή στη θλίψη, αποφυγή πετρελαϊκής ρύπανσης, η εμφάνιση είναι πολύ καλλιτεχνική. Το εσωτερικό του κουτιού γυαλιών περιέχει έναν κόκκο βελούδινο, το οποίο είναι πολύ μαλακό και μπορεί να αποτρέψει τις γρατζουνιές από τα γυαλιά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Δερμάτινη τσάντα από γυαλί

Πρόκειται για μια καλή συγκινητική και κομψή θήκη γυαλιών ηλίου με υψηλής ποιότητας PU δέρμα. Το χρώμα του σακουλάκι δέρματος είναι επίσης προσεκτικά επιλεγμένο, κατάλληλο για τις περισσότερες απαιτήσεις των πελατών, γυάλινη θήκη με ομοιόμορφες βελονιές στη γραμμή, η εργασία χειροτεχνίας είναι πολύ ευαίσθητη, με σταθερή δομή, αντίθετη πτώση, αντοχή στη θλίψη, αποφυγή ρύπανσης από πετρέλαιο, η εμφάνιση είναι πολύ καλλιτεχνική. Το εσωτερικό του κουτιού γυαλιών περιέχει έναν κόκκο βελούδινο, το οποίο είναι πολύ μαλακό και μπορεί να αποτρέψει τις γρατζουνιές από τα γυαλιά.

Δερμάτινες προδιαγραφές γυάλινης τσάντας

Μοντέλο Νο .: L-30

Μέγεθος: 180 * 100mm

Εκτύπωση λογότυπου: με προσαρμοσμένο λογότυπο

Στυλ: προσαρμοσμένο σχέδιο

Υλικό: δέρμα PU

Κωδικός ΕΣ: 4202320000

δερμάτινο γυαλόχαρτο pouch7.jpg

Το πλεονέκτημά μας

Ø Οποιοδήποτε σχέδιο και οποιοδήποτε σχήμα μπορεί να είναι προσαρμοσμένη παραγωγή.

Ø Τα έργα τέχνης μπορούν να δημιουργηθούν ελεύθερα για να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας, να αναπτύξουν συνεχώς νέα προϊόντα και να ανταποκριθούν στις εξατομικευμένες απαιτήσεις.

Ø Χαμηλή ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Ø Επαγγελματική τεχνική εκτύπωση και κατασκευή.

Ø Γρήγορο δείγμα και παραγωγή.

δέρμα γυαλί bag1.jpg

Συχνές ερωτήσεις

1.Q: Είστε κατασκευαστής, εμπορική εταιρεία ή τρίτος;

Α: Είμαστε κατασκευαστής, και έχουμε οικοδομήσει την εταιρεία μας από το 1996.

2.Q: Πώς μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρεία σας;

Α: Με 20 χρόνια επαγγελματικού σχεδιασμού και παραγωγής, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατάλληλη πρόταση και να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σχεδιασμό.

3.Q: Γιατί να μας επιλέξετε;

Α: Το εργοστάσιό μας έχει δρομολογήσει συνεχώς νέα προϊόντα με την πάροδο των ετών με την απορρόφηση της προηγμένης τεχνολογίας, κάθε μήνα θα έχει νέα στοιχεία προώθησης που ακολουθούν την τάση, δημιουργική και καινοτομία, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών και έλαβε ευνοϊκές κριτικές από τους πελάτες. ο στόχος μας είναι να καλύψουμε τη ζήτηση διαφόρων πελατών και να δημιουργήσουμε μαζί για να κερδίσουμε τη νέα αγορά.

δέρμα γυαλί bag2.jpg

δέρμα γυαλί bag3.jpg

Hot Tags: προώθησης γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου, κατασκευαστές, έθιμο, τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like