Πανί σκουπίσματος γυαλιού μικροϊνών

Πανί σκουπίσματος γυαλιού μικροϊνών

Το προϊόν είναι η τελευταία μελέτη της επιτυχίας του υφάσματος καθαρισμού οπτικών φακών, από 85% πολυεστέρα και 15% της σύνθεσης από εξαιρετικά λεπτό νάιλον νήμα. Αυτό το προϊόν μπορεί να αφαιρέσει το συνηθισμένο πανί καθαρισμού, δεν μπορεί να αφαιρέσει το λάδι, ακόμη και αν επαναλαμβάνεται το πλύσιμο, διατηρεί τις μοναδικές του ιδιότητες καθαρισμού.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Το προϊόν είναι η τελευταία μελέτη της επιτυχίας του υφάσματος καθαρισμού οπτικών φακών, από 85% πολυεστέρα και 15% της σύνθεσης από εξαιρετικά λεπτό νάιλον νήμα.

Αυτό το προϊόν μπορεί να αφαιρέσει το συνηθισμένο πανί καθαρισμού, δεν μπορεί να αφαιρέσει το λάδι, ακόμη και αν επαναλαμβάνεται το πλύσιμο, διατηρεί τις μοναδικές του ιδιότητες καθαρισμού.

Υπάρχουν εξαιρετικά μαλακές ίνες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς τύπους προϊόντων, όπως φακοί ρητίνης, επιστρωμένοι φακοί, φακοί κάμερας, υπολογιστές, μουσικά όργανα, συμπαγείς δίσκοι, σκληρά κομμάτια, κοσμήματα και ούτω καθεξής, πιο καθαρά και προστατευμένα.

镜布 圆角直边 TG-3157


χαρακτηριστικό

Μαλακό, άνετο, πολύχρωμο και λαμπερό

Σούπερ ικανότητα καθαρισμού

Πολυλειτουργική πετσέτα μικροϊνών

Υψηλή απορρόφηση νερού και λιπών

Εύκολο πλύσιμο χωρίς απορρυπαντικό

Γρήγορα στέγνωμα

Πολύ πιο ανθεκτικό από το βαμβακερό πανί

Κομψότητα

Χωρίς κακές οσμές

Χωρίς μικρόβιο ακόμη και σε υγρή κατάσταση

Διατίθεται αντιβακτηριακή θεραπεία

Διάφορα υφάσματα διατίθενται σε κάθε εφαρμογή

Διαφορετικό μέγεθος και σχήμα είναι διαθέσιμα

201709221504348928042


Εφαρμογή

Ιδανικό για καθρέφτη, παράθυρο, βέργες, φακούς, γυαλιά, καθημερινή οροφή οικιακής χρήσης, φροντίδα αυτοκινήτων, μπάνιο, διαφημιστικό δώρο και ούτω καθεξής.

201805281452487914334


Hot Tags: υφάσματα από γυαλί μικροϊνών, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like