Πανιά καθαρισμού γυαλιών μικροϊνών

Πανιά καθαρισμού γυαλιών μικροϊνών

Καθαρίστε με ασφάλεια τους γυάλινους φακούς, τις οθόνες τηλεόρασης, τις οθόνες υπολογιστών, τα κιάλια και πολλά άλλα με αυτό το πανί καθαρισμού γυαλιών Microfiber. Αυτό το εύχρηστο αντικείμενο είναι επίσης χρήσιμο για τη διαγραφή σκόνης ή λεκέδων από CD, DVD ή δίσκους Blu-ray.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Καθαρίστε με ασφάλεια τους γυάλινους φακούς, τις οθόνες τηλεόρασης, τις οθόνες υπολογιστών, τα κιάλια και πολλά άλλα με αυτό το πανί καθαρισμού γυαλιών Microfiber. Αυτό το εύχρηστο αντικείμενο είναι επίσης χρήσιμο για τη διαγραφή σκόνης ή λεκέδων από CD, DVD ή δίσκους Blu-ray. Το μαλακό ύφασμα μικροϊνών δεν θα γρατσουνίσει το γυαλί ή άλλες ευαίσθητες επιφάνειες και επιτρέπει καθαρισμό χωρίς ραβδώσεις.

IMG_3333


χαρακτηριστικό

MICROFIBER CLEANING CLOTH - Χωρίς χνούδι, απαλό, επαναχρησιμοποιήσιμο, εύκολο στο πλύσιμο και γρήγορο στέγνωμα.

POCKET SIZE CLEANER - 6x7inches (15x18cm), μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσέπη σας, στη θήκη γυαλιών σας ή στην τσάντα σας και οπουδήποτε θα το χρειαστείτε για έτοιμη χρήση.

SOFT MATERIAL - σας προσφέρει έναν εύκολο καθαρισμό και σκουπίστε τις οθόνες και τις ευαίσθητες επιφάνειές σας από λεκέδες, δακτυλικά αποτυπώματα, λάδια ή σκόνη χωρίς γρατσουνιές, ραβδώσεις ή σημάδια στις επιφάνειες.

VERSATILE - ιδανικό για τον καθαρισμό των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, των οθονών, των φακών, των γυαλιών, των ρολογιών, των αντικειμένων κοσμήματος και όλων των ευαίσθητων επιφανειών.

201709221504348928042

201805281536213544652

Hot Tags: υφάσματα από γυαλί μικροϊνών, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like