Πανί καθαρισμού γυαλιών μικροϊνών

Πανί καθαρισμού γυαλιών μικροϊνών

Είναι πάντα ενοχλητικό το γεγονός ότι οι οθόνες ή οι ευαίσθητες επιφάνειες καλύπτονται με δακτυλικά αποτυπώματα, λάδια και μουτζούρες κ.λπ., αλλά δεν μπορείτε να το καθαρίσετε καθαρά με κοινό ύφασμα ή ιστό, και ακόμη και να αναλάβετε τον κίνδυνο να καταστρέψετε τις πολύτιμες οθόνες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Είναι πάντα ενοχλητικό το ότι οι οθόνες ή οι ευαίσθητες επιφάνειες που καλύπτονται με δακτυλικά αποτυπώματα, λάδια και μουτζούρες κ.λπ., αλλά δεν μπορείτε να το καθαρίσετε καθαρά με κοινό ύφασμα ή ιστό, και ακόμη και να διατρέξετε τον κίνδυνο βλάβης των πολύτιμων οθονών. Αυτό το&# 39 είναι πραγματικά απογοητευτικό. Τώρα, μπορεί να αισθάνεστε άνετα, γιατί θα έχετε την καλύτερη λύση για να σκουπίσετε την ενόχλησή σας με το Microfiber EyeglassCleaning Cloth μας! Το πανί καθαρισμού μικροϊνών μας μπορεί να απορροφήσει και να παγιδεύσει αποτελεσματικά τη βρωμιά από τις οθόνες και τις ευαίσθητες επιφάνειες και να τα επιστρέψει καθαρά και καθαρά. Απολαύστε τον καθαρισμό σας, απολαύστε τη ζωή!

IMG_3333


χαρακτηριστικό

1. Απαλό άγγιγμα, άνετο και πολύ ανθεκτικό, μπορεί να αφαιρέσει λεκέδες, βρώμικα, λάδια σε ένα δευτερόλεπτο.

2. Υπερ απορροφητικότητα και επιμονή στο νερό

3. Ασφαλής στη χρήση, καθαρίζοντας την επιφάνεια χωρίς ξύσιμο

4. ελαφρύ και συμπαγές

5. αντιστατικό είναι διαθέσιμο

6. το ύφασμα και η εκτύπωση λογότυπου είναι όλα προστασία του περιβάλλοντος, όλα τα υλικά μπορούν να περάσουν τη δοκιμή.

7. τέλεια φροντίδα για τα γυαλιά, την κάμερα, τον υπολογιστή, τα κοσμήματά σας και ούτω καθεξής

201805281458279038939

201805281458479311042


Hot Tags: ύφασμα καθαρισμού γυαλιών μικροϊνών, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like