Πανί καθαρισμού κατά της ομίχλης

Πανί καθαρισμού κατά της ομίχλης

Το πανί ANTI-FOG CLOTH-Glasses είναι πολύ απαλό σε οποιαδήποτε επιφάνεια και δεν προκαλεί ζημιά ή θραύση της επικάλυψης. αγγίζει εξαιρετικά απαλό, χωρίς χνούδι, 100% ασφαλές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Το πανί ANTI-FOG CLOTH-Glasses είναι πολύ απαλό σε οποιαδήποτε επιφάνεια και δεν προκαλεί ζημιά ή θραύση της επικάλυψης. αγγίζει εξαιρετικά απαλό, χωρίς χνούδι, 100% ασφαλές.

镜布 圆角直边 TG-3158


χαρακτηριστικό

ANTI FOG WIPES - Το πανί γυαλιού κατά της ομίχλης είναι πολύ απαλό σε οποιαδήποτε επιφάνεια και δεν προκαλεί ζημιά ή θραύση της επικάλυψης. αγγίζει εξαιρετικά απαλό, χωρίς χνούδι, 100% ασφαλές.

ΠΟΛΥ ΣΚΟΠΟΣ - Κάθε ύφασμα κατά της ομίχλης μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί περισσότερες από 1000 φορές, που θα διατηρεί τους καθρέφτες του μπάνιου σας, τον καθρέφτη αυτοκινήτου , γυαλιά, την κάμερα, τα γυαλιά κολύμβησης, τα αθλητικά γυαλιά, τις μάσκες κολύμβησης με αναπνευστήρα, τα παρμπρίζ, τα κιάλια, τα πεδία, τις ασπίδες χόκεϋ, και ατελείωτους άλλους τύπους επιφανειών χωρίς ομίχλη για περίπου 24 ώρες.

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ - Η χρήση των πετσετών είναι απλή και εύκολη! Απλώς σκουπίστε μια λεπτή μεμβράνη στο εσωτερικό και το εξωτερικό της επιφάνειας του γυαλιού και στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει. Δευτερόλεπτα αργότερα, η λύση θα εξαφανιστεί και θα μείνετε με κρυστάλλινη όραση. Τα προ-ενυδατωμένα μαντηλάκια καθαρισμού είναι αντι-στατικά, αντι-ομίχλη, χωρίς αμμωνία, γρήγορο-στεγνό ενισχυτή GG; Χωρίς γρατσουνιές.

ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ - Για να διατηρηθεί η ποιότητα των υγρών σκουπιδιών καθαρισμού, τυλίγουμε το καθένα ξεχωριστά για μεγαλύτερη ευκολία μεταφοράς. Μην ανησυχείτε για την ομίχλη στα γυαλιά σας, ακόμη και όταν φοράτε μάσκα, μπείτε σε ένα εστιατόριο και πίνετε ζεστό καφέ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΗ - Χρησιμοποιήστε με σιγουριά! Το σκούπισμα κατά της ομίχλης δεν έχει καμία τοξική ουσία ως επιβλαβή συστατικά. Σας παρακαλούμε να είστε σίγουροι για τη χρήση.

201709221504348928042


Πλεονέκτημα

1. γρήγορη επίδραση, η λειτουργία κατά της ομίχλης είναι ισχυρή.

2. διαρκές για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ομίχλη των συνηθισμένων γυαλιών για 15 ημέρες.

3. περιβαλλοντική υγεία, μη τοξική άγευστη.

4. με εξαιρετικά αντιστατική λειτουργία.

5. Χρησιμοποιείται ευρέως στο περιβάλλον της αλλαγής θερμοκρασίας, πίνοντας ζεστά ροφήματα, τρώγοντας ζεστά τρόφιμα, μαγείρεμα,

αθλητική καθημερινή εργασία, απαιτήσεις υψηλής ακρίβειας και υψηλής ασφάλειας του εργασιακού περιβάλλοντος.

201805281536213544652Hot Tags: πανί καθαρισμού κατά της ομίχλης, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like