Κερδίστε τον «Εθνικό Αμυντικό Όραμα» με «δράση»

- Aug 14, 2019-

Η φύλαξη του φωτός της ζωής αρχίζει με το παιδί. Η πρόσφατη Εθνική Δράση για την Υγεία (2019-2030) που εκδόθηκε από το κράτος προτείνει ότι το ποσοστό γενικής μυωπίας παιδιών και εφήβων σε εθνικό επίπεδο θα μειωθεί κατά περισσότερο από 0,5 ποσοστιαίες μονάδες ετησίως και το ποσοστό μυωπίας των μαθητών δημοτικού θα μειωθεί κάτω από το 38% ...

Από τη χώρα στη μικρή οικογένεια, οι άνθρωποι έρχονται. Όσο περισσότερο αισθάνεστε, το όραμα των παιδιών δεν είναι μόνο να "νοιάζονται", αλλά και να ενεργούν και να παίζουν έναν "πόλεμο για όλους". Επί του παρόντος, η ηλικία της μυωπίας γίνεται όλο και μικρότερη, ο βαθμός μυωπίας αυξάνεται και η αιτία της μυωπίας πολλαπλασιάζεται. Η έρευνα δείχνει ότι το συνολικό ποσοστό μυωπίας παιδιών και εφήβων στην Κίνα είναι 53,6% το 2018.

Πώς είναι η κατάσταση της μυωπίας στα παιδιά "σοβαρή";

Σύμφωνα με τα πορίσματα της παρακολούθησης, οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μυωπία στη χώρα μας είναι ευρέως διαδεδομένοι. Για παράδειγμα, το 67% των μαθητών δαπανούν λιγότερο από δύο ώρες την ημέρα για υπαίθριες δραστηριότητες και 29% έχουν μόνο μία ώρα. Το 73% των σπουδαστών δεν πληροί τον κανονικό χρόνο ύπνου κάθε μέρα. Ο μεταπολεμικός χρόνος εργασίας και η μακρόχρονη χρήση του χρόνου των ματιών είναι πολύ μεγάλος. Η αδικαιολόγητη χρήση ηλεκτρονικών προϊόντων και άλλων συμπεριφορών κακής μάχης είναι ευρέως διαδεδομένη.

Το Νοέμβριο του 2016, η Εθνική Επιτροπή Υγείας και Οικογενειακού Προγραμματισμού, το Υπουργείο Παιδείας και η Γενική Διοίκηση Αθλητισμού εξέδωσαν από κοινού τις "Κατευθυντήριες Γραμμές για την Ενίσχυση της Πρόληψης και του Ελέγχου της Μυωπίας για Παιδιά και Εφήβους", η οποία απαιτεί την ενίσχυση της πρόληψης και τον έλεγχο της μυωπίας μεταξύ παιδιών και εφήβων. 30 Αυγούστου 2018, Εκπαίδευση Το Υπουργείο Υγείας και η Εθνική Επιτροπή Υγείας και Υγείας εξέδωσαν από κοινού το «Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Πρόληψης και Ελέγχου για παιδιά και εφήβους με μυωπία» και εισήγαγαν μια σειρά σκληρών μέτρων για παιδιά και εφήβους για να προστατεύσουν τα μάτια τους, την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας, της ολικής μυωπίας και της σωματικής ικανότητας. Η κατάσταση υγείας περιλαμβάνεται στην αξιολόγηση της απόδοσης της κυβέρνησης. Μπορεί να διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα των «μικρών γυαλιών» έχει προσελκύσει την προσοχή των σχετικών τμημάτων. Αυτή τη φορά, το τελευταίο «υγιές πρόγραμμα δράσης της Κίνας (2019-2030)» του κράτους πρότεινε ότι το όραμα των παιδιών όχι μόνο πρέπει να "φροντίζει" να παίξει έναν "εθνικό πόλεμο άμυνας όραμα."

Ο συγγραφέας πιστεύει ότι χρησιμοποιώντας τη "δράση" για να κερδίσει "τον πόλεμο όρασης όλου του λαού", αυτή είναι η καλύτερη "προστασία" και "φροντίδα" για τα "μικρά γυαλιά". Ωστόσο, ο συγγραφέας πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει "δράση" για να κερδίσει το "Εθνικό Πόλεμο Όραμα". Συνιστάται να ξεκινήσετε με "δύο χέρια". Πραγματοποιείται πολλή εργασία ελέγχου. Οι μαθητές στο σχολείο, ειδικά οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, «επηρεάζονται» σχεδόν κάθε μέρα στη θάλασσα λόγω του «αντίκτυπου» της πατούσας του μαθητή και οι περισσότεροι από τους μαθητές επιστρέφουν στο σπίτι μετά από την εργασία τους. Μερικοί φοιτητές δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την εργασία τους και κάποιοι μαθητές «θαμμένοι» στη θάλασσα στις 11 ή 2 το βράδυ. Έτσι, μέρα με τη μέρα, κάθε χρόνο, τα «μικρά μάτια» των μαθητών δεν ξέρουν πόση «μεγάλη πίεση» πρέπει να φέρουν.

Μπορεί τα "μικρά μάτια" να μην είναι μυωπικά;

Το δεύτερο είναι να ελέγξουμε πάρα πολύ τη χρήση ηλεκτρονικών προϊόντων. Αυτή τη στιγμή, στην εποχή του Διαδικτύου, τα έξυπνα τηλέφωνα, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν τα πάντα. Ειδικά για την πλειονότητα των σπουδαστών, λόγω της αδύναμης ικανότητάς τους για αυτοέλεγχο και της έντονης περιέργειας, συχνά «κολλάνε» σε ηλεκτρονικά προϊόντα όπως κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Αν και ορισμένοι δάσκαλοι και γονείς έχουν υιοθετήσει διάφορες μεθόδους για να περιορίσουν τα παιδιά τους από το να παίζουν κινητά τηλέφωνα και να παίζουν υπολογιστές, πολλοί φοιτητές εξακολουθούν να "προσπαθούν να βρουν τρόπους" για να γλιστρήσουν στην αναπαραγωγή κινητών τηλεφώνων και να παίξουν υπολογιστές. Μετά από πολύ καιρό, τα "μικρά μάτια" φυσικά αποκλίνουν. Ως εκ τούτου, ο συγγραφέας πιστεύει ότι η φροντίδα και η φροντίδα για τα «μικρά γυαλιά», εκτός από την παιδική και εφηβική μυωπία, την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας, τη συνολική μυωπία και τη φυσική κατάσταση υγείας στην αξιολόγηση των επιδόσεων της κυβέρνησης, η πραγματική εκκίνηση για τη μείωση του όγκου της εργασίας και τη μείωση της χρήσης ηλεκτρονικών προϊόντων, αφήστε τα παιδιά να συμμετάσχουν σε κάποια υπαίθρια αθλήματα, να κοιμηθούν περισσότερο και στη συνέχεια να αποτρέψουν και να ελέγξουν αποτελεσματικά την τάση της κοντινότητας των παιδιών και των εφήβων και να επιλύσουν πραγματικά το " μικρά γυαλιά "ποσοστό μυωπίας. Η δυσκολία να είσαι υψηλή και τα φωτεινά και υγιή "μάτια" των παιδιών και των εφήβων. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζει πραγματικά έναν "εθνικό πόλεμο άμυνας όραμα".

https://www.gift-package.com/