Γιατί δεν έχει Κίνα μια πολυτελή μάρκα με γυαλιά

- Jun 11, 2018-

Αρκετοί από τους μεγαλύτερους ξένους κατασκευαστές γυαλιών στον κόσμο έχουν σχεδόν αναλάβει την επιχείρηση γυαλιών ηλίου των μεγάλων μάρκες πολυτελείας:

Η Luxun tika, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής γυαλιών μόδας στον κόσμο, είναι ο ιδιοκτήτης του Bvlgari και της Prada.

Το Xiafano είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, με τους Dior, Fendi και Givenchy.

Ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής γυαλιών στον κόσμο είναι ο όμιλος derigo, ο οποίος έχει εξουσιοδοτήσει επιχειρήσεις γυαλιών όπως τα Chopard, dunhill και LOEWE.

Μπορούμε να πούμε ότι τα γυαλιά μάρκας πολυτελείας που φαίνονται πιο μπροστά σας είναι βασικά κατασκευασμένα από τις παραπάνω τρεις ομάδες γυαλιών. Αυτή τη χρονιά, τα Swatch και τα ωμέγα, τα οποία παράγουν ρολόγια, έχουν επίσης εισαγάγει προϊόντα γυαλιών. Η ομάδα του Swatch αστειεύεται ότι «είναι τόσο κρύο όσο οι Άλπεις», κάνοντας γυαλιά και ίσως να παραδώσει κάποιο κάρβουνο στο χιόνι.

Δεν υπάρχει μάρκα πολυτελείας για τα κινέζικα γυαλιά και μόνο ένα αξιοπρεπές "tyrannosaurus rex" είναι ένα προϊόν χαμηλού επιπέδου που άλλοι δεν κοιτάζουν. Τι λείπει από την κινεζική βιομηχανία γυαλιών; Η έλλειψη πολιτιστικής γοητείας, η έλλειψη καινοτόμου σχεδιασμού και μόνο, η έλλειψη διαρκούς χρόνου και υπομονής, η έλλειψη είναι μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ, η ανάγκη είναι ένα καλό επιχειρηματικό μοντέλο, η έλλειψη είναι η έννοια του ποιοτικού ελέγχου, η έλλειψη φοβάται την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, περισσότερο την έλλειψη ενός ζευγαριού μακροπρόθεσμου οράματος ...

http://www.gift-package.com/