Γιατί το όραμα του παιδιού δεν σηκώνεται και πέφτει στις καλοκαιρινές διακοπές;

- Aug 11, 2019-

Μελέτες έχουν δείξει ότι αν οι έφηβοι δεν εκτελούν προπόνηση όρασης και συμπεριφορά περιορισμού εγκαίρως, μετά από τις διακοπές, το παιδί δεν βελτιώνει το όραμά τους λόγω της χαλάρωσης και της υπόλοιπης μακράς διακοπής. Αντ 'αυτού, το παιδί γίνεται μια μεγάλη συχνότητα μυωπίας μετά τις διακοπές!

Γιατί είναι έτσι;

Τα παιδιά διαχωρίζονται από τη διεύθυνση των εκπαιδευτικών. Στο σπίτι, συχνά δεν υπάρχουν ενήλικες που να τις φροντίζουν ανά πάσα στιγμή. Η σειρά της ζωής είναι διαταραγμένη. Μπορούν να παίξουν υπολογιστή, να παρακολουθήσουν τηλεόραση και να παίξουν παιχνίδια χωρίς συγκράτηση. Τα μάτια τους είναι πάντα στερεωμένα στην οθόνη, και είναι μόνο λίγες ώρες.

Η ανάπτυξη του ματιού για τα παιδιά δεν έχει ακόμη ωριμάσει. Οι συνεχώς εντυπωσιακές οθόνες φωτισμού χρησιμοποιούν κινήσεις ματιών σε κοντινή απόσταση. Η ζημιά στα μάτια είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η παρακολούθηση της τηλεόρασης για 4 ώρες συνεχώς θα μειώσει την όραση κατά το ήμισυ! Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε: Γιατί όταν τελειώσει η αργία, όταν το παιδί έρχεται στο σχολείο, διαπιστώνει ξαφνικά ότι οι λέξεις στον μαυροπίνακα δεν μπορούν να φανούν σαφώς και τα μάτια είναι μυωπικά.

https://www.gift-package.com/