Γιατί τα αντι-μπλε ποτήρια είναι πιο δημοφιλή;

- Apr 03, 2019-

Σύμφωνα με την Λευκή Βίβλο για την Υγεία του Εθνικού Όραμα, ο πληθυσμός της μυωπίας στην Κίνα ανέρχεται στα 450 εκατομμύρια και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ήδη ταξινομήσει τη μυωπία ως οδυνηρή ασθένεια των ματιών.


Σύμφωνα με ελλιπείς έρευνες, πιστεύεται ευρέως ότι η μεγαλύτερη αιτία της μυωπίας είναι τα κινητά τηλέφωνα.
Δηλαδή, το μπλε φως υψηλής ενέργειας που εκπέμπεται από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου. Επομένως, τα αντι-μπλε γυαλιά έχουν γίνει σταδιακά η πρώτη επιλογή για τα γυαλιά των περισσότερων ανθρώπων, γι 'αυτό και τα αντι-μπλε γυαλιά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.


Μπλε φως: Ένα φως που έχει σχετικά μεγάλο μήκος κύματος ενέργειας μεταξύ 380 nm και 495 nm και το μπλε φως περιέχει επιβλαβές φως και ωφέλιμο φως.


Οι έρευνες δείχνουν ότι τα προϊόντα ψηφιακής προβολής που βασίζονται στην τεχνολογία LED, όπως οι οθόνες υπολογιστών, τα κινητά τηλέφωνα και οι υπολογιστές tablet, εκπέμπουν μπλε φως υψηλής ενέργειας.


Τι μπορεί να κάνει ένας αντι-μπλε φακός όταν αντιμετωπίζουμε ψηφιακά προϊόντα;


1. Αντιβιοτικό φως: Το ορατό φως μειώνεται προφανώς με γυμνό μάτι και το εύρος της μείωσης είναι σύμφωνο με τα εθνικά πρότυπα, τα οποία μπορούν να μειώσουν τη βλάβη στα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς και να μειώσουν την επαγόμενη αντίδραση οξειδωτικού στρες.

2, anti-UV: αντι-μπλε φακός έχει επίσης αντι-UV λειτουργία, η μετάδοση UV μειώνεται σημαντικά?

3, ευεργετικό φως: σχεδόν καμία απομόνωση του ευεργετικού φωτός στο μπλε φως, το ευεργετικό φως μπορεί να διεισδύσει στον αντι-μπλε φακό, να μην επηρεάσει την έκκριση της μελατονίνης και της ρύθμισης διάθεσης κλπ.