Τι πρέπει να δώσω προσοχή όταν φορώ γυαλιά;

- Aug 01, 2019-

1. Δεν μπορείτε να φορέσετε μόνο γυαλιά πλαισίων άλλων ανθρώπων. Ο βαθμός του φακού των γυαλιών κάθε ατόμου, η απόσταση μεταξύ των οπτικών κέντρων των δύο φακών, το μήκος των ναών και το ύψος των μαξιλαριών είναι διαφορετικά, οπότε δεν μπορείτε να φορέσετε γυαλιά άλλων ανθρώπων.

2. Το πλαίσιο του πλαισίου δεν μπορεί να περιστραφεί με δύναμη. Όταν το ένα χέρι σηκώνεται και φορά γυαλιά, το πλαίσιο μπορεί να παραμορφωθεί εξαιτίας της άνισης δύναμης. Επομένως, όταν χρησιμοποιείτε και φοράτε γυαλιά, χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια. Ελέγξτε επίσης τις βίδες του πλαισίου για χαλαρότητα και παραμόρφωση του πλαισίου. Εάν η βίδα είναι χαλαρή, σφίξτε την με το χρόνο, για να αποφύγετε την πτώση και το σπάσιμο του φακού.

3. Τα πλαίσια γυαλιών πλαισίων δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρά ή πολύ σφιχτά, η απόσταση μεταξύ των δύο δομών των ποτηριών, η καμπυλότητα των ναών πρέπει να είναι κατάλληλη και τα γυαλιά δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρά ή πολύ σφιχτά. Το μάτι πρέπει να αντιμετωπίσει το οπτικό κέντρο του φακού, διαφορετικά θα παράγει ένα φαινόμενο τριγωνικού πρίσματος, προκαλώντας συμπτώματα όπως οπτική παραμόρφωση, ζάλη, ζάλη, πονόλαιμο, κόπωση και ακόμη και στραβισμό.

4. Όταν ο φακός είναι βρώμικος ή βρώμικος, ξηρό τρίψιμο είναι εύκολο να αλέσει το φακό. Συνιστάται να ξεπλύνετε με νερό και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσει το νερό και στη συνέχεια να στεγνώσει με ένα ειδικό ύφασμα γυαλιού. Όταν ο φακός είναι βρώμικος, συνιστάται να το πλένετε με χαμηλή συγκέντρωση ουδέτερου απορρυπαντικού, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

5. Φορέστε γυαλιά πλαισίου, μην συμμετέχετε σε έντονη άσκηση, επειδή η έντονη άσκηση μπορεί να συνθλίψει τα γυαλιά, προκαλώντας βλάβη στα μάτια.

6. Τα γυαλιά πρέπει να φοριούνται και με τα δύο χέρια. Κατά την τοποθέτηση του πίνακα, ο φακός πρέπει να είναι στραμμένος προς τα επάνω. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, παρακαλούμε να μην το βάλετε στην πλευρά των αντικειμένων υψηλής θερμοκρασίας όπως η θέρμανση και η σόμπα. Μην το βάζετε στο κλειστό αυτοκίνητο το καλοκαίρι και μην φοράτε γυαλιά για να το πλύνετε. Σάουνα, επειδή οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να παραμορφώσουν τα γυαλιά και να καταστρέψουν την οπτική λειτουργία του φακού.


https://www.gift-package.com/