Τι είναι η ομπρέλα του μια ομπρέλα γκολφ;

- Aug 07, 2017-

Γήπεδο ομπρέλα, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα κάνει τους ανθρώπους να παρεξηγηθώ ότι την ομπρέλα στο γήπεδο γκολφ, στην πραγματικότητα, δεν είναι απλά η περίπτωση. Για να κυριολεκτήσουμε, ομπρέλα γκολφ θα πρέπει να ανήκουν σε η ομπρέλα είναι μια αρίστης ποιότητας ομπρέλα, δεν είναι μόνο high-end ατμόσφαιρα με την τάξη, αλλά επίσης είναι πολύ ανθεκτικό, συνηθισμένη ομπρέλα δεν μπορεί να ονομάζεται μια ομπρέλα γκολφ. Ομπρέλα γκολφ έχει μια γοητεία, μπορεί να είναι όταν βλέπουμε πρώτα την ομπρέλα γκολφ, όταν η συνήθης ώθηση θα ήθελαν να έχουν τέτοια ομπρέλα της ώθησης.

Σήμερα, έχουμε έρθει να ξέρετε για αυτό αρίστης ποιότητας ομπρέλα ομπρέλα γκολφ στο τέλος τι είναι ξεχωριστό;

Ομπρέλα γκολφ με άλλες ομπρέλες είναι η κύρια διαφορά είναι ότι το μέγεθος γενικά είναι σχετικά μεγάλο, συνήθως αποσπούν το μέγεθος περισσότερα από 1,3, εμείς ομπρέλα βιομηχανία είναι γενικά γνωστή ως 27 ίντσες. Έτσι ότι είδους μικρή υποστήριξη, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια ομπρέλα γκολφ.

Ακολουθείται από ύφασμα ομπρέλα γκολφ είναι συνήθως η επιλογή του υψηλότερου σημείου του υφάσματος, όπως PG πανί, PG ασημένια ταινία, χρυσό ταινία, κ.λπ., συνήθως σπάνια λένε ότι άνθρωποι γκολφ ομπρέλα θα επιλέξουν να κάνουν πολυεστερικό ύφασμα, γιατί το σύνολο ομπρέλα φαίνεται βαθμού δεν είναι αρκετό.

Και στη συνέχεια την επιλογή ομπρέλας με την ομπρέλα, ομπρέλα γκολφ υλικά είναι η χρήση επίσης επιλεγεί σχετικά αρίστης ποιότητας υλικά, όπως το αλουμίνιο, ινώδη οστό, συνήθως σπάνια επιλέγουν να κάνουν σιδήρου, έτσι μόνο συμβατικό συνηθισμένη ομπρέλα ευθεία περισσότερη επιλογή του Παϊδάκια σιδήρου.

Κατά την επιλογή του ομπρέλα, την ομπρέλα γενική γκολφ θα επιλέξουν EVA ή λάστιχο ψεκασμού ζωγραφίσει την πλειοψηφία, έτσι ώστε με το γκολφ ομπρέλα φαίνεται πιο high-end βαθμού. Έτσι, ομπρέλα ομπρέλα γκολφ είναι μια αρίστης ποιότητας ομπρέλα είναι δικαιολογημένη, είναι το υλικό ολόκληρο ομπρέλα είναι κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας υλικά, έτσι ώστε η ποιότητά σίγουρα δεν είναι κακό όπου, και ως εκ τούτου, η τιμή του γκολφ ομπρέλα είναι συνήθως θα είναι λίγο υψηλότερο.

Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε την ομπρέλα γκολφ πριν να καταλάβει το μέγεθος της δομής του υλικού, και ούτω καθεξής, υπάρχει ένα πιο σημαντικό θέμα είναι να δείτε το κόστος της τιμής να δεχόμαστε, αν πέρα από τον αρχικό προϋπολογισμό και, στη συνέχεια, το καλύτερο φυσικά διάλεξε άλλα μοντέλα από το umbrell ένα, αλλά αν θέλετε να έχετε υψηλής ποιότητας βαθμό και μπορεί να δεχτεί την τιμή, τότε φυσικά, η καλύτερη επιλογή είναι προσαρμοσμένο στυλ ομπρέλα γκολφ! Η λεγόμενη πένα αυτό!