Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της μυωπίας;

- Aug 13, 2019-

Η έρευνα εμπειρογνωμόνων δείχνει ότι:

Η υπερβολική χρήση του οφθαλμού σε κοντινή απόσταση είναι ο ένοχος στην πρόκληση μυωπίας! Υπάρχουν αρκετές αποτελεσματικές μέθοδοι για την αντιμετώπιση της υπερβολικής κόπωσης που προκαλείται από τη χρήση κοντινών ματιών.

Μέθοδος 1: Μέθοδος χαλάρωσης ομίχλης

Η μέθοδος χαλάρωσης με ομίχλη είναι να προσομοιώνει το φαινομενικό πράγμα μέσα από το όργανο για να επιτύχει το φαινόμενο ομίχλης, έτσι ώστε ο ακτινωτός μυς να μπορεί να χαλαρώσει πλήρως. Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί μόνο να αποτρέψει την εμφάνιση μυωπίας, αλλά επίσης να ελέγξει την ανάπτυξη της μυωπίας, ή ακόμα και να μειώσει τη φθορά. Καθρέπτης.

Μέθοδος 2: Εξαιρετικά ευρεία μέθοδος

Σήμερα, τα παιδιά χρησιμοποιούν γενικά πάρα πολλά μάτια σε κοντινή απόσταση. Ειδικά στην πόλη, τα παιδιά επηρεάζονται περισσότερο από ψηλά κτίρια. Ως εκ τούτου, είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος για την πρόληψη της μυωπίας με τη λήψη παιδιών στον τόπο όπου το όραμα είναι ευρύ.

Μέθοδος 3: Μέθοδος ψυχρής συμπίεσης με ράβδο μάτι

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά μάτια μπαλώματα στην αγορά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την πρόληψη της μυωπίας και την ανακούφιση από την κούραση των ματιών. Τα κινεζικά φυτικά συστατικά που περιέχονται στην αγορά είναι πολύ χρήσιμα για τη θρέψη των ματιών. Ταυτόχρονα, τα μάτια μπορούν να πάρουν ένα πλήρες υπόλοιπο κατά την απόσπαση.

Μέθοδος 4: Κατάρτιση οργάνων

Προκειμένου να αποφευχθεί η μυωπία και να αυξηθεί ο αριθμός της πρόληψης και του ελέγχου, είναι ουσιαστικός ένας αποτελεσματικός εξοπλισμός εκγύμνασης. Για παράδειγμα: Flip καθρέφτη, συλλέγουν μπάλα, χάρακα ρωγμή, μασέρ, κ.λπ., εφ 'όσον χρησιμοποιούνται με συνέπεια, μπορούν να επιτύχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

https://www.gift-package.com/