Τι είναι η τεχνητή δέρμα;

- Nov 30, 2018-

Τεχνητό δέρμα και συνθετικό δέρμα βάσης ύφασμα είναι ένα ύφασμα ή μη υφασμένα υφάσματα βάσης, με επίστρωση πολυουρεθάνης και να αντιμετωπίζονται από ειδικό αφρού, επιφάνεια αισθάνονται σαν τη διαπερατότητα του αέρα, το δέρμα, αλλά φορούν αντίσταση, κρύο αντίσταση από το δέρμα. Πώς μπορείτε να τους διακρίνετε;

 

Επιφάνειας του δέρματος: το δέρμα έχει τη δική του φυσική υφή, σχολιάστε το φυσικό δέρμα, με τα χέρια ή πρόσωπο ζυμώνουμε δέρμα, δέρμα προσώπου χωρίς νεκρούς ρυτίδα ή σούρα, δεν ρωγμές? και είναι τεχνητό δέρμα δέρμα προσώπου, όπως το δέρμα, αλλά ματιά στο μοτίβο του φυσική λάμψη, το φως το χρώμα του δέρματος πιο σοβαρά. Φωτεινό, πιέζοντας με το δάχτυλό δέρμα επιφάνεια, καμία προφανής πόρων και των ρυτίδων, ακόμα και μετά το πάτημα των ρυτίδων σημαντικά εξαφανίζεται.

 

Δέρμα: το δέρμα είναι μαλακό και ευέλικτο, ενώ η απομίμηση είναι μαλακό, αλλά η σκληρότητα είναι ανεπαρκής και το δέρμα είναι σκληρό όταν το κλίμα είναι κρύο. Όταν το χέρι είναι βασανιστική, το δέρμα είναι φυσικό και η ελαστικότητα είναι καλή, ενώ τα προϊόντα τεχνητό δέρμα είναι σκληρό, και την ελαστικότητα είναι κακή.

 

Τομή: το χρώμα της τομής στο χόριο είναι το ίδιο, η ίνα είναι σαφώς ορατή και ωραία. Αλλά το δέρμα του την απομίμηση δέρματος δεν έχει καμία ίνα ή οι φυτικές ίνες του δέρματος και ρητίνη στο κάτω μέρος, ή τα δύο επίπεδα το πανί κάτω και η ρητίνη.

 

Δέρμα: το μπροστινό μέρος του χορίου είναι ομαλή και λεία με τους πόρους και τα πρότυπα, και πίσω πλευρά έχει μια σαφή ίνα δέσμη, και είναι βελούδινα και ομοιόμορφη. Απομίμηση δέρματος επιφάνεια χωρίς πόρους, κάποια συνθετικό δέρμα είναι αρνητικά. αλλά ορισμένα μέσα, όπως δέρμα, το οποίο έχει επίσης ένα δέρμα σαν τρίχα, η οποία είναι να παρατηρήσετε προσεκτικά τη διαφορά της πραγματικής leather.http://www.gift-package.com/