Τα γυαλιά Wenzhou επιχειρούν για συνολική αξία παραγωγής 18 δισεκατομμυρίων το 2020

- Jun 02, 2019-

Κολλώντας σε ξένες μάρκες, η τιμή έχει αυξηθεί 20 φορές, έτσι τα απίστευτα πράγματα συμβαίνουν κάθε μέρα στη βιομηχανία παραγωγής γυαλιών Wenzhou. Ως εκ τούτου, για να γίνει μια ισχυρή ανεξάρτητη μάρκα έχει γίνει ο μόνος τρόπος για να σπάσει τα σημεία πόνου της βιομηχανίας γυαλιών Wenzhou.


Τα τελευταία χρόνια, ο ρυθμός αύξησης των εξαγωγών γυαλιού Wenzhou παρέμεινε σε διψήφιο αριθμό, ειδικά για τις χώρες κατά μήκος του "Belt and Road", το οποίο έχει διατηρήσει υψηλή ανάπτυξη. Υπάρχουν 721 επιχειρήσεις βιομηχανικής και εμπορικής εγγραφής στην οπτική βιομηχανία της πόλης και η περιφέρεια Ouhai έχει περισσότερα από 500. Αναφέρεται ότι μεταξύ των κορυφαίων δέκα διεθνών κορυφαίων εμπορικών σημάτων γυαλιών ηλίου υπάρχουν 7 προμηθευτές σημάτων από την Bohai.


Στο πλαίσιο του ραγδαία αυξανόμενου κόστους κατασκευής στο Shenzhen και Xiamen, τα οπτικά όργανα Wenzhou και η κατασκευή γυαλιών έχουν ελέγξει αποτελεσματικά το κόστος παραγωγής και τα προϊόντα έχουν οικονομικά πλεονεκτήματα και μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, Wenzhou αναμένεται να ξεπεράσει Shenzhen σε πέντε χρόνια και να γίνει μια βάση παραγωγής για high-end προϊόντα στην εγχώρια βιομηχανία οπτικής μεταποίησης. Το 2017, οι παραγγελίες εξωτερικού εμπορίου σε Shenzhen και Xiamen μεταφέρθηκαν σε Wenzhou σε μεγάλους αριθμούς και η εξαγωγή της βιομηχανίας γυαλιών Wenzhou έδειξε μια δυναμική ανάπτυξης.


Πώς να εγχύσετε νέα κινητική ενέργεια σε αυτή την παραδοσιακή μεταποιητική βιομηχανία με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, αφήστε τη βιομηχανία οπτικών να πλεύσει στη θάλασσα με τη δική της μάρκα "Wenzhou Manufacturing"; Ο δημοσιογράφος πληροφορήθηκε πρόσφατα από την Επιτροπή Οικονομικής και Πληροφόρησης του Δημοσίου ότι το πρόσφατα δημοσιευμένο "Σχέδιο υλοποίησης ανακαίνισης κατασκευής οπτικών οργάνων και γυαλιών (2018-2020)" πρότεινε ένα σχέδιο για το μέλλον: καθοδηγούμενο από την κατασκευή μιας διεθνούς μόδας έξυπνης πόλης, το συνδυασμό της βελτιστοποίησης των αποθεμάτων και της αυξητικής ανάπτυξης θα προωθήσει την ανάπτυξη ελαφρών, μοντέρνων και προηγμένων προϊόντων, θα επιταχύνει την κατασκευή ολόκληρης της βιομηχανικής αλυσίδας παραγωγής οπτικών οργάνων και γυαλιών και θα προσπαθήσει να οικοδομήσει μια παγκόσμια βάση για την κατασκευή οπτικών οργάνων και γυαλιών.

https://www.gift-package.com/