Η βιομηχανία γυαλιών Wenzhou προχώρησε στην αλλαγή της πεταλούδας, η βιομηχανία είπε ότι αυτή είναι η καλύτερη εποχή σε σχεδόν δύο ή τρεις δεκαετίες

- May 09, 2019-

Ένα απόγευμα το τέλος του φθινοπώρου, στην οδό Xiupu 750, στο Yongqiao Industrial Park, στην περιοχή Ouhai, το εργαστήριο παραγωγής ήταν απασχολημένο και μια ομάδα πελατών από τη Ρωσία έβαλε δείγματα στην αίθουσα δειγμάτων. Η παραδοσιακή εποχή αιχμής της βιομηχανίας γυαλιών ξεκίνησε. Αυτό είναι το κεντρικό κτίριο του Wenzhou του κατασκευαστή, η πρώτη επιχείρηση στο παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της βιομηχανίας συσκευασίας γυαλιών.


Είναι ο «μπλε δρόμος» μιας σκληρής οικογένειας που υποστηρίζει την επαγγελματική κάρτα χρυσού της βιομηχανίας γυαλιών Wenzhou. Η πόλη Wenzhou και η ιταλική πόλη Beiruino, η πόλη Qijiang της Ιαπωνίας και η Daegu City της Νότιας Κορέας παρατίθενται ως οι τέσσερις μεγάλες διεθνείς πόλεις παραγωγής γυαλιών και εξαγωγικές βάσεις, ενώ η αξία παραγωγής της Bohai Optical Industry αντιπροσωπεύει πάνω από το 70% της ολόκληρης πόλης του Wenzhou. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 2017, η αξία παραγωγής περισσότερων από 500 οπτικών επιχειρήσεων στην περιοχή Bohai ανήλθε σε πάνω από 10 δισεκατομμύρια γιουάν. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν 5 επιχειρήσεις με ετήσια αξία παραγωγής άνω των 100 εκατομμυρίων γιουάν. Τα τελευταία τρία χρόνια, η αξία των πωλήσεων των επιχειρήσεων που υπερβαίνουν το καθορισμένο μέγεθος αυξήθηκε κατά περισσότερο από 20% ετησίως.


Προς το παρόν, περίπου το 90% των προϊόντων γυαλιού Wenzhou βιομηχανία πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές στην Ευρώπη και την Αμερική, και είναι οι κύριες περιοχές προσφοράς των κορυφαίων δέκα γυαλιών μάρκες παγκοσμίως. Όσον αφορά την πόλη, ο όγκος των εξαγωγών γυαλιών από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους έφθασε τα 4.635 δισ. Γιουάν, σημειώνοντας αύξηση 8,01% σε ετήσια βάση, ενώ ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν στην πρώτη γραμμή των εξαγωγικών εμπορευμάτων.


Ως παραδοσιακή βιομηχανία, η κατασκευή γυαλιών έχει καταγράψει τις ευκαιρίες της εποχής μέσω του "τρισδιάστατου" μετασχηματισμού υψηλού επιπέδου, της μόδας και της επωνυμίας και έχει δημιουργήσει μια νέα ζωτικότητα στον κλάδο. Η βιομηχανία γυαλιών Wenzhou αναπτύσσεται για την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας των παραδοσιακών βιομηχανιών, ενισχύοντας την ιδιωτική οικονομία στο Wenzhou και εξερευνώντας ένα πρωτοποριακό μονοπάτι.

https://www.gift-package.com/