Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των παιδιών σε Mirror Matching

- Jul 23, 2018-

Ο Meng kai, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος τυποποίησης του γραφείου ποιότητας και τεχνικής εποπτείας της Σαγκάης, επεσήμανε ότι με την εμβάθυνση της εθνικής μεταρρύθμισης τυποποίησης, η μεταρρύθμιση των ομαδικών προτύπων του συστήματος προτύπων που βασίζεται στην αγορά έχει αρχίσει να βλέπει αποτελέσματα. Το σύστημα των «πρότυπων επιχειρηματικών προτύπων» αναφέρεται στο σύστημα σύγκρισης, προσδιορισμού και δημοσιοποίησης των προτύπων προϊόντων ή υπηρεσιών των επιχειρήσεων των οποίων οι βασικοί δείκτες έχουν φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο στην Κίνα, οι οποίοι αποκαλύπτονται στο ίδιο συγκρίσιμο εύρος. Καθορισμένο από το πρότυπο του "leader", ορίζει το άριστο πρότυπο των προτύπων προϊόντων ή υπηρεσιών, οδηγώντας τη βιομηχανία σε πρότυπο απ 'ό, τι μαθαίνει, οδηγεί, οδηγεί τη βιομηχανία στην ανάβαση, την ποιότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, , να αποδεχθεί την κοινωνική εποπτεία από το κοινό. Για τη διεξαγωγή του πρότυπου επιχειρηματικού έργου πιλοτικού έργου "ηγέτης" της Σαγκάης, είναι το βιομηχανικό πρότυπο για την προαγωγή γυαλιών, τα σημαντικά μέτρα για τη βελτίωση της ποιότητας, οδηγούν στη βελτίωση της ποιότητας των γυαλιών που ταιριάζουν στην τεχνολογία και το επίπεδο υπηρεσιών και την ανταγωνιστικότητα πυρήνα , και να δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας της κοινωνικής οικονομίας και ζωτικότητας, για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα της τυποποιημένης ανάπτυξης του συστήματος.

Σύμφωνα με την τελευταία μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 2017, υπάρχουν περίπου 600 εκατομμύρια άνθρωποι που πάσχουν από μυωπία στην Κίνα, σχεδόν το ήμισυ του συνολικού πληθυσμού της Κίνας. Το ποσοστό μυωπίας των μαθητών γυμνασίου και φοιτητών έχει ξεπεράσει το 70 τοις εκατό και αυξάνεται κάθε χρόνο. Με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση των γονέων σχετικά με την προστασία της όρασης των παιδιών, αυξάνεται επίσης ο αριθμός παιδικών ποτηριών. Τα παιδιά ως ειδική ομάδα, η οπτομετρία γυαλιών και οι τεχνικές και ποιοτικές απαιτήσεις τους πιο αυστηρές, τα θέματα υγείας και ασφάλειας των παιδιών με όραμα με το μάτι έχουν λάβει μεγάλη προσοχή από όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Το τοπικό πρότυπο της Σαγκάης "παιδική οπτομετρία και προδιαγραφή υπηρεσιών τεχνολογίας καθρέφτη" υποσχέσεις επιθεωρεί το γραφείο στη Σαγκάη, η επιτροπή επιχειρήσεων της Σαγκάης, υπό την καθοδήγηση της οποίας ηγείται ομοσπονδία, κοινές επιχειρήσεις, νοσοκομεία, ερευνητικά ιδρύματα, πέρασε σχεδόν ένα χρόνο για να σχεδιάσει.

http://www.gift-package.com/