Θα παρακολουθήσουμε την 18η Διεθνή Έκθεση Οπτικών Κίνας (Shanghai)

- Dec 13, 2017-

Wuxi dongsheng εργοστάσιο στολίδι δώρων εργοστάσιο μας θα παρευρεθεί στην 18η Κίνα (Σαγκάη) Διεθνές Fair Optics 2018, η οποία είναι μια πολύ επιρροή προϊόντα οπτικής διακεκριμένη συγκέντρωση στην Κίνα? Dongsheng έχει δεσμευτεί για την παραγωγή και τις πωλήσεις των διαφόρων ειδών περιπτώσεις γυαλιά, γυαλιά καθαρισμού πανί, θήκες γυαλιών, σύμφωνα με τη διεθνή βιομηχανία γυαλιών αναπτυσσόμενη ανάπτυξη, και τα αξεσουάρ της περιλαμβάνουν σακούλες, τσάντες μολύβι, τσάντες δώρων και όλων των ειδών συσκευασίας προστασίας ηλεκτρονικά προϊόντα και ούτω καθεξής.

Προφανώς, οι εγχώριοι κατασκευαστές έχουν φέρει στην προηγμένη τεχνολογία της παραγωγής γυαλιών από ανεπτυγμένες χώρες των ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ιαπωνία κ.λπ., εν τω μεταξύ, η συνείδηση ​​και η τεχνολογία της παραγωγής γυαλιών υπόθεση δεν έχει εισαχθεί? ενώ η Dongsheng Gift Box Ornaments Factory ειδικώς ερεύνησε και ανέπτυξε γυάλινα προϊόντα σειράς συσκευασίας που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των διαφόρων αγορών σύμφωνα με τη βάση των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς γυαλιών και της μακροπρόθεσμης συνεργασίας και ανάπτυξης με τη γερμανική Fielmann AG. Για παράδειγμα, εφαρμόζουμε την τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης στις τακτικές περιπτώσεις γυαλιών, όπως η θήκη των σκληρών κρυστάλλων PU, η θήκη πλαστικών γυαλιών, η θήκη για τα γυαλιά EVA, η χειροποίητη θήκη γυαλιών, απαιτήσεις για διαφορετικά έργα τέχνης της θήκης γυαλιών? και ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι ερευνήσαμε και αναπτύξαμε μια «διπλή θήκη για τη λειτουργία γυαλιών» συνδυάζοντας τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της θήκης γυαλιών πλαισίων με τις θήκες φακών επαφής », τα οποία είναι πολύ πρακτικά προϊόντα και πέτυχαν το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το χαρακτηριστικό αυτής της θήκης έχει δύο λειτουργίες, το άνω διαμέρισμα μπορεί να κρατά γυαλιά πλαισίου και το κάτω μέρος μπορεί να κρατά φακούς επαφής.

Αυτή τη φορά θα λάβουμε τα τελευταία προϊόντα μας για να παρακολουθήσουμε την Κίνα με την μεγαλύτερη επιρροή Optics Fair, την 18η Κίνα (Shanghai) Διεθνής Έκθεση Οπτικών 2018, Καλώς ήλθατε!

Ώρα: Μαρ.5 έως 7, 2018

Διεύθυνση: Αίθουσα 1, 1B70 / 1C71, Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο World Expo της Σαγκάης

http://www.gift-package.com/