Αποκαλύψει τα τρία κύρια θέματα του επιστολόχαρτου τάσεις

- Aug 07, 2017-

Εξατομίκευση στη σημερινή εποχή και περισσότερο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ανοίξετε το εγχειρίδιο δημοφιλή διεθνή μόδα τάση πρόβλεψης εμπειρογνωμόνων προετοιμασμένοι χαρτικά, μάτια πλήρες του θέματος των καιρών η γοητεία. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ό, τι χρώμα, στυλ και υλικά θα γίνει το mainstream από την επόμενη σεζόν χαρτικά προϊόντα. Περιήγηση Φλωρεντία, high-tech γραφείο και κωμικό ύφος - αντιπροσωπεύει τα τρία κύρια θέματα της τάσης της γραφικής ύλης.

Το ταξίδι στη Φλωρεντία είναι ένα κλασικό και ρομαντικό σχέδιο, γεμάτη στιλ της Τοσκάνης. Χαρακτηρίζεται από την ποικιλία των υλικών, από πολυτελή σε απλή εμφάνιση, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως το γυαλιστερό, ματ χαρτί ή χαρτί ρυζιού, καθώς και βουρτσισμένο μέταλλο, διαφανές πλαστικό, γυαλί υψηλή φωτεινότητα, τεχνητές μέταλλο και σουέτ. Το παραδοσιακό σχεδιασμό προσχώρησε το ιταλικό στυλ ώστε να αντικατοπτρίζει την μόδα και την κομψότητα. Τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία περιλαμβάνουν μίνι και συνθέτουν σχεδιασμού, ρίγες, μαρμάρινο μοτίβα και σύννεφο μοτίβα. Η επιφάνεια είναι διακοσμημένο με τα τεχνητά λουλούδια, ζώα, απομίμηση φίδι δέρμα και δέρμα κροκοδείλου, καθώς και αρχιτεκτονικά, μουσική και καλλιτεχνική σημασία του το κλασικό σήμα. Το θέμα αυτού του θέματος χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, το κύριο προϊόν είναι το πλαίσιο, το πλαίσιο. Άλλους φακέλους, κουτιά αποθήκευσης, μίνι ημερολόγια βασίζονται σε μια ποικιλία της ποίησης, σε διαφορετικές μορφές. Κίτρινο, γαλάζιο, πορτοκαλί, χλόη πράσινη και ροζ και άλλων μαλακών χρωμάτων και ισχυρή αντίθεση μαύρο.

Τεχνολογία για να καλύψει το χάσμα μεταξύ των σπορ και της βιομηχανίας, έχει γίνει ένα υψηλής τεχνολογίας γραφείο της η δημοφιλής πηγή έμπνευσης για τον κόσμο. Υψηλής τεχνολογίας υλικά, απλή σχεδίαση και πολυ-λειτουργικά προϊόντα κάνει δημοφιλή κόσμο υψηλής τεχνολογίας γραφείο πιο διαφορετική επιλογή των υλικών, από αρίστης ποιότητας πλαστικό, ξύλο, χρυσό, ασήμι, χαλκό, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, δερμάτινα, σουέτ γυαλί διαφανές υλικό. Εμπνευσμένο από αθλητικά, αυτοκίνητο, αρτ ντεκό και κουζίνα, πρακτικότητα και την απλότητα είναι σημαντικά χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών. Ημερολόγια, σημειωματάρια, καρτ ποστάλ, εξοπλισμός γραφείου, ψαλίδι, καρφίτσες, premium στυλό, γραφείο χαλάκια, φακέλους και ηλεκτρονικών υπολογιστών αξεσουάρ ενσωματώνονται σε αυτό το ύφος σχεδίου. Εδώ, η δεκαετία του 1930 και της δεκαετίας του 1970 υψηλής τεχνολογίας και βιομηχανικής σχέδια παρέχονται σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Χρώμα σε πλήρες χρώμα, σκοτεινό, σκούρα απόχρωση χρώμα-βάση, που να φωτιά κόκκινο, καφέ, σκούρο πράσινο και indigo και λευκό για να σχηματίσουν μια ισχυρή αντίθεση.

Κέφι, φαντασία, χιούμορ και αγάπη του χρώματος αποτελεί το θέμα του το κωμικό θέμα του προϊόντος. Υλικά, δέρμα ερπετών, πέτρα, πλαστικό χαρτί, μουσική / οπτικά εφέ, πράσινο χρώμα, τα λαστιχένια υλικά και χρώμα-βάση, επιπλέον, η δυναμική ρίγες και τελείες με μια μικρή εξωτική λαϊκά έθιμα. Τα προϊόντα είναι αίσθηση πηλό ή γύψο, χρησιμοποιούνται σε ταινίες, Λαογραφικό και εξωτικά χρώματα ως σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Το χρώμα είναι ως ζωηρά, σαφή και πάθος, όπως αυτό το στυλ, συμπεριλαμβανομένων χρυσό, βιολετί, χλόη πράσινη, πράσινο της ελιάς και σμαραγδένια χρώματα, σε αντίθεση με το γκρι, προσθέτοντας χρώμα στο σχέδιο.