Τεχνογνωσία Ultralight LOHO Εισαγωγή άνθρακα τετάρτης γενιάς

- Aug 18, 2018-

Δεν ξέρω αν συχνά αισθάνεστε το βάρος στα μεταλλικά σας γυαλιά, την αίσθηση του να πέσετε από τα γυαλιά σας και την ενόχληση των σπασμένων πλαισίων. Οι ίνες άνθρακα είναι μια νέα γενιά ενισχυμένων ινών. Είναι μαλακό στο εξωτερικό και σκληρό στο εσωτερικό. Είναι φημισμένο ως "μαύρος χρυσός". Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες φθοράς, η LOHO έγινε η πρώτη ετικέτα εγχώριας μάρκας για την εισαγωγή γυαλιών από ίνες άνθρακα. Τα γυαλιά ινών άνθρακα ίδιου μεγέθους είναι περίπου 30 τοις εκατό ελαφρύτερα από τα πλαίσια τιτανίου, ζυγίζουν λιγότερο από το ένα τέταρτο του βάρους των συνηθισμένων μεταλλικών γυαλιών και είναι πολύ άνετα και ελαφριά για να φορούν. Μειώστε αποτελεσματικά το φορτίο στη γέφυρα της μύτης που προκαλείται από το μέταλλο. Υψηλή αντοχή, καλή ελαστικότητα, μη παραμόρφωση. Οι ίνες άνθρακα είναι κατασκευασμένες από τα ίδια στοιχεία όπως το διαμάντι, γι 'αυτό είναι πολύ δύσκολο. Αν και είναι ελαφρύτερα από τα συνηθισμένα γυαλιά από μέταλλο, τα γυαλιά από ανθρακονήματα είναι σκληρότερα από το χάλυβα. Είναι περισσότερο από 10 φορές ισχυρότεροι από το σίδηρο. Πάνω από 2.000 μοίρες.

Τα γυαλιά ινών άνθρακα είναι ανθεκτικά στα οξέα, το αλάτι και τα αλκάλια. Διατηρείτε καλά σε υγρή κατάσταση, μην φοβάστε τη διάβρωση του ιδρώτα. Αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των γυαλιών.

Αυτό το οπτικό πλαίσιο LH15009 είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα ως πρώτη ύλη. Έχει τα πλεονεκτήματα του φωτός, της αντοχής στη διάβρωση και της αντοχής εφελκυσμού των ινών άνθρακα. Νιώστε την άνεση των ινών άνθρακα και να είναι ένα στοιχείο μόδας για το πλήθος.