Προσπαθήστε να αποφύγετε να φοράτε φακούς επαφής το χειμώνα

- Dec 01, 2019-

Δεν θέλουν να φορούν γυαλιά πλαισίων και δεν τολμούν να μην κάνουν χειρουργική μυωπία; Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι έτσι! Έτσι φυσικά οι φακοί επαφής είναι το αγαπημένο σας. Ακόμη και αν δεν είστε κοντόφθαλμη, ίσως έχετε αγοράσει πολύχρωμα φακούς επαφής για να κάνετε τα μάτια σας χαριτωμένα. Ωστόσο, τελικά, είναι ένα "φύλλο επαφής" τοποθετημένο απευθείας στα πιο ευαίσθητα μάτια. Αυτό το μικρό κομμάτι φακού επαφής είναι πραγματικά ενοχλητικό!

Ερ .: Πρόσφατα, οι φακοί επαφής μου συνεχίζουν να τρέχουν στα μάτια μου. Τι συμβαίνει?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Το ένα είναι ότι η περιεκτικότητα σε υγρασία των φακών επαφής που φοράτε δεν είναι υψηλή, πράγμα που κάνει τα γυαλιά να είναι πολύ στεγνά. Γενικά, οι νέοι φακοί είναι οι πιο επιρρεπείς σε αυτήν την κατάσταση. Συνιστάται να επιλέξετε υψηλότερη περιεκτικότητα σε υγρασία. Γυαλιά; Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι οι φακοί επαφής σας ανήκουν σε "καθυστερημένη υπηρεσία". Σε γενικές γραμμές, οι φακοί επαφής είναι περισσότερο από ένα έτος και μισό επιρρεπείς σε αυτήν την κατάσταση, είναι απαραίτητο να αλλάξουν νέα γυαλιά εγκαίρως. Επιπλέον, ακολουθήστε τη φροντίδα που χρησιμοποιείτε Η κακή ποιότητα υγρού είναι επίσης σχετική, συνιστάται να αλλάξετε τα μπουκάλια των καλών φίλτρων. Όταν φοράτε φακούς επαφής, προσπαθήστε να αποφύγετε το τρίψιμο των ματιών σας. Το συχνό τρίψιμο των ματιών σας μπορεί επίσης να κάνει τα γυαλιά σας να κυλήσουν ή να μετακινηθούν.

Ε: Πρέπει να αφαιρείτε και να φοράτε φακούς επαφής κάθε μέρα. Θα τραβήξει αναπόφευκτα το δέρμα γύρω από τα μάτια σας. Θα αυξήσει τις ρυτίδες;

Η ανησυχία σας είναι απαραίτητη! Το μάτι είναι το πιο λεπτό μέρος του δέρματος του σώματος και το δέρμα γύρω από το μάτι είναι επίσης το πιο ευαίσθητο στη γήρανση και χαλάρωση. Γενικά, το κάτω βλεφάρων είναι το πρώτο που θα ωριμάσει, ακολουθούμενο από το άνω βλέφαρο. Επιλέξτε και φορέστε την μία φορά την ημέρα. Με την πάροδο του χρόνου, θα προκαλέσει φυσικά τα βλέφαρα να χαλαρώσουν και να αυξήσουν τις ρυτίδες. Ακριβώς όπως ένα ζευγάρι παπούτσια, εάν το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή το πιέζετε σκληρά, συσσωρεύονται ρυτίδες. Έτσι κάθε φορά

Κατά την απομάκρυνση των φακών επαφής, σιγουρευτείτε ότι μετακινείτε απαλά, κολλάτε στην κρέμα ματιών και μασάζ γύρω από τα μάτια για 1 λεπτό μετά τον καθαρισμό.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόστε την κρέμα ματιών και πιέστε απαλά την τροχιά με τα δάχτυλα του μεσαίου και του δακτυλίου για να μαλακώσετε τους οφθαλμικούς ιστούς και να επιταχύνετε την κυκλοφορία του αίματος γύρω από τα μάτια. Στη συνέχεια ξεκινήστε από τη γέφυρα της μύτης, πιέστε απαλά το βλέφαρο με το μεσαίο δάχτυλο και γυρίστε από την εσωτερική γωνία έως το τέλος του ματιού. Τέλος, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού, πιέστε απαλά το βλέφαρο με το μεσαίο δάκτυλο και πιέστε το από το άκρο του ματιού στην εσωτερική γωνία του ματιού για 1 λεπτό. Εάν επιμείνετε, μπορείτε να αποτρέψετε και να μειώσετε τις ρυτίδες γύρω από το μάτι.

Ε: Μου αρέσει ιδιαίτερα το νερό, μου αρέσουν οι θερμές πηγές το χειμώνα και μου αρέσει να κολυμπά το καλοκαίρι. Μπορώ να φορώ φακούς επαφής σε αυτές τις δύο περιπτώσεις;

Ακριβώς όπως δεν συνιστάται να φοράτε φακούς επαφής ενώ κάνετε μπάνιο, είναι καλύτερο να αποφύγετε τους φακούς επαφής όταν κάνετε μπάνιο, κολύμβηση ή ακόμα και κάνοντας SPA. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι φακοί επαφής περιέχουν υγρασία και σε υψηλές θερμοκρασίες σε θερμές πηγές ή ατμόλουτρα είναι εύκολο να προκαλέσουν αφυδάτωση των φακών και να κολλήσουν στα μάτια, κάτι που δεν είναι εύκολο να αφαιρεθεί.

Σε γενικές γραμμές, οι γιατροί προτείνουν την απογείωση των φακών επαφής πριν από το μπάνιο. Η ποιότητα του νερού στις πισίνες είναι δύσκολο να εγγυηθεί και περιέχει χλώριο και άλλα χημικά. Οι φακοί επαφής απορροφούν αυτές τις κακές ουσίες, οι οποίες μπορούν να διεγείρουν τον κερατοειδή χιτώνα και να προκαλέσουν ερυθρότητα στα μάτια. , Δυσφορία, φωτοφοβία και άλλα συμπτώματα.

Ερ: Αν και έχω ήπια ξηροφθαλμία, θέλω ακόμα να φοράω φακούς επαφής. Οποιεσδήποτε καλές προτάσεις για μένα;

Από την άποψη της υγείας των ματιών, οι γιατροί γενικά δεν συνιστούν ότι τα άτομα με ξηροφθαλμία φορούν φακούς επαφής, τα οποία μπορούν εύκολα να επιδεινώσουν τα συμπτώματα. Εάν πρέπει να το φορέσετε για κάποιο λόγο, συνιστάται να φοράτε αναπνεύσιμους άκαμπτους φακούς επαφής. Αυτό το υλικό φακού δεν περιέχει υγρασία, επομένως δεν απορροφά φυσικά δάκρυα στα μάτια και προκαλεί αλλοίωση των ξηρών ματιών. Έχει λιγότερη επίδραση στον κερατοειδή χιτώνα και το υλικό είναι μαλακότερο από τους συνηθισμένους σκληρούς φακούς. Ωστόσο, επειδή είναι ιατρική συσκευή, επιλέξτε και φορέστε την υπό την καθοδήγηση οφθαλμίατρου για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των ματιών.

Ε: Είμαι πολύ φιλόξενος και τα περισσότερα από τα ψώνια μου είναι online shopping. Πολλά από τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν φτηνές τιμές και πολλά χρώματα. Αισθάνομαι φαγούρα. Μπορώ να το αγοράσω με εμπιστοσύνη;

Οι περισσότεροι από τους φακούς επαφής χρώματος που είναι επιβλαβείς για τα μάτια προκαλούνται από την μη ικανοποιητική ποιότητα του προϊόντος. Τα προϊόντα που εγγυώνται την επωνυμία μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν με σιγουριά. Επομένως, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την επιλογή. Πρώτα απ 'όλα, προσπαθήστε να μην αγοράσετε σε μικρά καταστήματα. Δεν είναι εγγυημένη η ποιότητα των προϊόντων και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Τα υπόλοιπα είναι βέβαια να πηγαίνετε σε ένα κανονικό κατάστημα οπτικών και το όργανο εγκατάστασης και να επιλέξετε υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία οπτομέτρου Αγοράστε και δοκιμάστε σε προϊόντα από επαγγελματικές μάρκες. Δεύτερον, πρέπει να κατανοήσετε τους βασικούς δείκτες, όπως η διαπερατότητα του οξυγόνου και η άνεση κατά την επιλογή του. Η διαπερατότητα του οξυγόνου γενικά εκφράζεται με DK / L. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή DK / L, τόσο καλύτερη είναι η διαπερατότητα του φακού από οξυγόνο. Τέλος, εξαρτάται από την οπτική κέντρο οπτικών. Το μέγεθος της περιοχής, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή, τόσο ευνοϊκότερη είναι η διασφάλιση της όρασης υψηλής ευκρίνειας. Με την ευκαιρία, αν υπάρχουν άλλες οφθαλμικές παθήσεις όπως το τραχώμα, η επιπεφυκίτιδα, δεν φορούν έγχρωμους φακούς επαφής.

Ε: Πάντα πιστεύω ότι οι καθημερινοί φακοί επαφής μιας χρήσης είναι σαν τα προϊόντα μίας χρήσης. Η ποιότητα σίγουρα δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο οι ετήσιοι φακοί μιας χρήσης.

Οι καθημερινές ή ετήσιες βολές είναι διαφορετικά προϊόντα σχεδιασμένα για διαφορετικές ανάγκες φθοράς, οι οποίες είναι ουσιαστικά ανεξάρτητες από την ποιότητα. Οι οφθαλμίατροι προωθούν επίσης την έννοια του "βραχύτερου και υγιέστερου". Επειδή οι παραδοσιακοί φακοί φοριούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οι φακοί τείνουν να είναι βρώμικοι, καταβυθίζονται περισσότερες πρωτεΐνες και είναι δύσκολο να τις ξεπλύνετε, γεγονός που επηρεάζει την υγεία των ματιών. Οι καθημερινοί φακοί επαφής μιας χρήσης μπορούν να αποφύγουν την κατακρήμνιση πρωτεϊνών και να αποφύγουν τις επιπλοκές των ματιών λόγω ακατάλληλης φροντίδας ή προβλημάτων με το διάλυμα φροντίδας. Από την άποψη της άνεσης, η περιεκτικότητα σε υγρασία, η διαπερατότητα οξυγόνου και η απαλότητα των ημερήσιων φακών επαφής μιας χρήσης είναι υψηλότερα, γεγονός που έχει γίνει όλο και πιο υγιείς άνθρωποι.

Πώς κάνει 4 πράγματα σωστά, η αόρατο είναι επίσης υγιής

8 ώρες είναι η κατώτατη γραμμή: δεν μπορείτε να φορέσετε φακούς επαφής για ύπνο για περισσότερο από 8 ώρες την ημέρα και δεν μπορείτε να φοράτε γυαλιά ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών και των διακοπών.

Ακολουθήστε την αρχή 2-5: όταν ο σκελετός και οι φακοί επαφής φοριούνται εναλλάξ, είναι προτιμότερο να μην φοράτε φακούς επαφής για περισσότερο από 5 ημέρες την εβδομάδα και το καρέ είναι καλύτερο να φοράτε 2 ημέρες την εβδομάδα.

Μη φοράτε κατά τη διάρκεια ειδικών περιόδων: όταν θέλετε να πάρετε αντιφλεγμονώδες φίλτρο, κολύμπι, κολύμβηση, θυμηθείτε να το αφαιρέσετε πρώτα. Επίσης, δεν φορούν φακούς επαφής κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, την εγκυμοσύνη, το κρύο και την εξασθένηση της ανοσίας. και Μια αρχή που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να φοράτε γυαλιά πριν από το μακιγιάζ και να αφαιρέσετε τους φακούς πριν από το μακιγιάζ.

Τακτικές εξετάσεις οφθαλμών: Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά φακούς επαφής, ζητήστε από έναν οφθαλμίατρο να πραγματοποιήσει πλήρη έλεγχο των ματιών για να αποκλείσει ακατάλληλες συνθήκες. Αφού τα φορέσετε, θα πρέπει να τα επανεξετάσετε κάθε έξι μήνες για να εξαλείψετε τυχόν κρυμμένους κινδύνους για την υγεία εγκαίρως.

Μυωπία λύση κολύμβησης μάτι

Για εκείνους που έχουν υψηλό βαθμό μυωπίας, μπορεί να θέλετε να φοράτε γυαλιά κολύμβησης με ένα βαθμό μυωπίας.

Αν χρειάζεστε πραγματικά φακούς επαφής για να κολυμπήσετε, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε καλύτερα προστατευτικά γυαλιά για την προστασία των φακών επαφής. Έχει πολύ σφιχτή σφράγιση και μπορεί να αποτρέψει τη διαρροή νερού στα μάτια σας κατά τη διάρκεια του κολύμπι.

Συνιστάται να φοράτε καθημερινούς φακούς επαφής μιας χρήσης, οι οποίοι απορρίπτονται μετά τη χρήση, κάτι που είναι ασφαλέστερο. Αν δεν πρόκειται για τύπο ρίψης ημέρας, ελέγξτε αν ο φακός είναι άθικτος μετά την προσγείωση και καθαρίστε και απολυμάνετε το φακό με προσοχή εγκαίρως. https://www.gift-package.com/