Τρία νέα διπλώματα σχεδίασης έχουν παραχωρηθεί στην εταιρεία μας

- Dec 25, 2017-

Wuxi Blue Feather International Ltd έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη νέων προϊόντων κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια. Το τμήμα σχεδιασμού μας συνεχίζει να θέτει σε λειτουργία όλα τα είδη των νέων προϊόντων για να συμβαδίζει με τις τάσεις της αγοράς. Όσον αφορά το σχεδιασμό εμφάνισης, αναπτύσσουμε συνεχώς προϊόντα με μοναδική εμφάνιση. Με την προσαρμογή των δομών διαφόρων προϊόντων, τα προϊόντα γίνονται μια τέλεια ενοποίηση της ομορφιάς και πρακτικότητας. Στις αρχές του 2013, έχουμε 2 πατέντες σχεδιασμού για περιπτώσεις γυαλιών. Πρόσφατα έχουν δοθεί στην εταιρεία μας τρία νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου.

1.png


Η πρώτη είναι μια πτυσσόμενη θήκη γυαλιών με μαργαριτάρι. Ο αριθμός του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι 2017 3 0225530,0 ZL. Η πτυσσόμενη θήκη σπάει τη σύμβαση μοντέλου ώστε κάθε περίπτωση μπορεί να έχει μόνο σταθερό σχήμα. Όταν είναι διπλωμένο, το σχήμα του είναι σαν ένα επίπεδο πορτοφόλι που είναι πολύ ελαφρύ, λεπτό και εύχρηστο. Μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση χώρου στην τσάντα. Όταν ανοίξει, μπορεί να σχηματίσει ένα τριγωνικό πρίσμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οπτικών γυαλιών ηλίου ή γυαλιών ηλίου καθώς και υφάσματος μικροϊνών. Μπορεί επίσης να αποθηκεύσει πολλά μικρά αντικείμενα, όπως μολύβια, κραγιόν, πλήκτρα, κάρτες ονομάτων, μικρές αλλαγές και ούτω καθεξής. Έχει αρκετό χώρο για να εξασφαλίσει καλή αποθήκευση για αυτά τα μικρά αντικείμενα, αποφεύγοντας ένα χάος στην τσάντα και κάνοντας το εσωτερικό της τσάντας πολύ καθαρό. Ταυτόχρονα, διαθέτει 2 ευαίσθητα αξεσουάρ. Υπάρχει ένα μαργαριτάρι στην επιφάνεια του καπακιού. Το λαμπερό μαργαριτάρι κάνει την υπόθεση πιο όμορφη και ρομαντική, κερδίζοντας τις καρδιές ενός μεγάλου αριθμού γυναικών. Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα μαγνήτης στο καπάκι, το οποίο επιτρέπει στην θήκη να κλείνει ομαλά ανεξάρτητα από το εάν είναι διπλωμένο ή όχι. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ανησυχούν εάν τα μικρά αντικείμενα αποχωρήσουν και μπορούν να απολαύσουν την ευκολία και την καθαριότητα όταν χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν.

2.png

Η δεύτερη θήκη για πτυσσόμενα γυαλιά έχει μια ζώνη. Ο αριθμός του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι 2017 3 0225514,1 ZL. Η βασική δομή είναι η ίδια με την πρώτη, αλλά το ημικυκλικό της κάλυμμα ικανοποιεί την αισθητική γεύση των νέων γυναικών. Εν τω μεταξύ, η ζώνη της το κάνει να μοιάζει με μίνι τσάντα, καθιστώντας ευκολότερο για τους ανθρώπους να το φέρει μαζί τους.

3.png


Η τρίτη πτυσσόμενη θήκη γυαλιών έχει επίσης μια ζώνη. Ο αριθμός του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι 2017 3 0225551.2. Η μόνη διαφορά μεταξύ της και της δεύτερης περίπτωσης είναι η μορφή του καπακιού. Αυτή η υπόθεση έχει ένα επιμήκη καπάκι, το οποίο εμπλουτίζει τις επιλογές των ανθρώπων για την εμφάνιση των προϊόντων.

Οι τρεις πτυσσόμενες θήκες γυαλιών ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων για την αποθήκευση γυαλιών και μικρών αντικειμένων στην καθημερινή ζωή και τα ταξίδια. Η πτυσσόμενη κασέτα γυαλιών γίνεται ένα από τα αγαπημένα στην αγορά, γεγονός που μας ενθαρρύνει να αναπτύξουμε πιο καινοτόμα προϊόντα με μοναδικά σχέδια. Στο μέλλον, όλο και περισσότερα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου θα έρθουν και θα φέρουν ευκολία στους πελάτες μας.