Η διαδικασία παραγωγής της θήκης δερμάτινων γυαλιών

- May 09, 2018-

Με την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όλο και περισσότερους μυωπικούς, τότε έχετε ένα ασφαλές σπίτι για τα γυαλιά σας;

Η θήκη από δέρμα από γυαλί είναι μια πολύ καλή επιλογή. Στη συνέχεια, θα ήθελα να σας δώσω μια σύντομη περιγραφή της διαδικασίας παραγωγής της θήκης δερμάτινων γυαλιών.

Βήμα 1. Προετοιμασία υλικού

Το κύριο μέρος είναι ορθογώνιο 16,8 cm × 21 cm και κόψτε τη μία πλευρά σε κυκλικό τόξο. Και στις δύο πλευρές υπάρχουν ακανόνιστοι κύκλοι εξωτερικής διαμέτρου 6,8 cm και εσωτερική διάμετρος 5,4 cm. Το τμήμα του διακόπτη είναι δύο μακριές δερμάτινες λωρίδες.

Βήμα 2.Κοπή κοπής

Χρησιμοποιήστε τον κοπτικό ακμής για να κόψετε την άκρη και η εμπρόσθια πλευρά χειρίζεται με το εργαλείο κοπής ακμής.

Βήμα 3. Διαβίωση

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο για να τρυπήσετε τρύπες στο σχέδιο, δώστε προσοχή στο τμήμα τόξου της μέτρησης απόστασης πριν το κύριο μέρος μπορεί να διατρυπηθεί, επειδή η ανάγκη να ράψει, οπότε ο αριθμός των τρυπών και στις δύο πλευρές και το θέμα θέμα πρέπει να είναι το ίδιο .

Βήμα 4. Πολωνικά

Ομαλοποιήστε όλες τις πλευρές του δέρματος με μια ράβδο στίλβωσης.

Βήμα 5. Ραφή

Το περιτυλιγμένο τμήμα είναι ευκολότερο να ράβει, να ράβει το περιτυλιγμένο κομμάτι, στη συνέχεια να συρράπτει το πλαϊνό τόξο, να τελειώνει μια χειροποίητη θήκη για γυαλιά από δέρμα.

KQ$P)2UZ0H~47_57MLSB4ON.png