Η Επιτροπή Υγείας και Πρόνοιας του Υπουργείου Παιδείας υπέγραψε το βιβλίο ευθύνης για την πρόληψη της μυωπίας με 22 επαρχίες

- Jun 15, 2019-

Πρόσφατα, το Υπουργείο Παιδείας, η Εθνική Επιτροπή Υγείας και Υγείας και το Πεκίνο, Tianjin, Hebei, Shanxi, Εσωτερική Μογγολία, Liaoning, Heilongjiang, Jiangsu, Fujian, Jiangxi, Henan, Hubei, Hainan, Chongqing, Guizhou, Yunnan, Shaanxi, Gansu , Qinghai, Ningxia, 22 κυβερνήσεις επαρχιακού επιπέδου όπως το Xinjiang και το Xinjiang Production and Construction Corps υπέγραψαν το "Βιβλίο Ευθύνης για την Εντατική Ενίσχυση της Πρόληψης και Ελέγχου της Μυωπίας Παιδιών και Εφήβων". Η επιστολή ευθύνης είναι εις τριπλούν. Μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής, το Υπουργείο Παιδείας, η Εθνική Επιτροπή Υγείας και Υγείας, και η κυβέρνηση του επαρχιακού λαού κρατούν ένα αντίγραφο.

Η επιστολή ευθύνης δήλωσε σαφώς ότι η κυβέρνηση του επαρχιακού λαού είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και ελέγχου για παιδιά και εφήβους στην περιοχή και οι κύριοι υπεύθυνοι σύντροφοι πρέπει να το κατανοήσουν προσωπικά. Η επιστολή ευθύνης διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση του επαρχιακού λαού ενισχύει την οργανωτική ηγεσία, εισάγει επαρχιακά προγράμματα, δημιουργεί ειδικά ταμεία, ενισχύει την οικοδόμηση θεσμών, υπογράφει βήμα προς βήμα βιβλία ευθύνης, ενισχύει την επίδειξη και καθοδήγηση, βελτιώνει τις σχολικές συνθήκες, εξοπλίζει τις εγκαταστάσεις, και ενισχύει την εκπαίδευση για την Υγεία, ενισχύοντας την εξωτερική σωματική άσκηση, ενισχύοντας την πρόληψη και θεραπεία της μυωπίας, υποστηρίζοντας τον οικογενειακό και σχολικό έλεγχο των ηλεκτρονικών προϊόντων, ενισχύοντας την αξιολόγηση και την αξιολόγηση και μειώνοντας αποτελεσματικά το συνολικό ποσοστό μυωπίας παιδιών και εφήβων.

Το βιβλίο ευθύνης απαιτεί από την κυβέρνηση του επαρχιακού λαού να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ομάδα πρόληψης και ελέγχου σε επαρχιακό επίπεδο για παιδιά και εφήβους με μυωπία και να πραγματοποιεί τακτικές συναντήσεις για να μελετήσει και να προωθήσει την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας των παιδιών και των εφήβων. Πριν από τα τέλη Ιουνίου του 2019, η κυβέρνηση του επαρχιακού λαού εξέδωσε λεπτομερές σχέδιο βελτίωσης για την εφαρμογή του «σχεδίου εφαρμογής» σε αυτή την επαρχία και διευκρίνισε τους εξειδικευμένους οργανισμούς για την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας για παιδιά και εφήβους σε επαρχιακό επίπεδο. Η χρηματοδότηση επαρχιακού επιπέδου ειδικώς δημιούργησε ειδικά ταμεία για την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας για παιδιά και εφήβους. Η υγεία των σχολείων θα αποτελέσει το επίκεντρο της κατασκευής του συστήματος δημόσιας υγείας, θα ενισχύσει την κατασκευή των ιδρυμάτων υγείας στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις επαρχιακές διοικητικές περιοχές και θα ενισχύσει το προσωπικό και τον εξοπλισμό. Επιλέξτε και οικοδομήστε μια επίδειξη πρόληψης και ελέγχου της παιδιατρικής και της εφηβείας σε επαρχιακό επίπεδο ή ένα χαρακτηριστικό σχολείο.

Ταυτόχρονα, το βιβλίο ευθύνης απαιτεί από την κυβέρνηση του επαρχιακού λαού να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις και τις συνθήκες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με ρυθμιζόμενα γραφεία και στάσεις που πληρούν τα πρότυπα, για να παρέχουν στους μαθητές ένα περιβάλλον μάθησης που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της υγιεινής των ματιών, με τα συνηθισμένα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τις δευτεροβάθμιες επαγγελματικές σχολές Τα πρότυπα κατασκευής, η εφαρμογή των τάξεων, κοιτώνες, βιβλιοθήκες (αναγνωστήρια) και άλλες απαιτήσεις φωτισμού και φωτισμού, η χρήση του εξοπλισμού φωτισμού για την υγεία όρασης, τα πρότυπα φωτισμού σχολικών τάξεων ποσοστό συμμόρφωσης 100%. Επιταχύνετε την εξάλειψη του φαινομένου "μεγάλης κλάσης". Είναι εξοπλισμένο με υποδομή και εξοπλισμό πρόληψης και ελέγχου της μυωπίας και εξοπλισμό για τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα νηπιαγωγεία για να διευκολύνει την καθημερινή ανάπτυξη της παρακολούθησης και προβολής της μυωπίας. Δημιουργία και ενημέρωση του ηλεκτρονικού φακέλου για την υγεία των παιδιών και των εφήβων.

Το Βιβλίο Ευθύνης απαιτεί από την κυβέρνηση του επαρχιακού λαού να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης και δημοσιότητας για να πραγματοποιήσει επιστημονική εκπαίδευση για την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας, να καθοδηγήσει τους γονείς, τις οικογένειες και ολόκληρη την κοινωνία να δώσουν προσοχή στην πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας. να αναπτύξουν καλές συμπεριφορές και συνήθειες των ματιών. Να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα νηπιαγωγεία για να μειώσουν το βάρος της υπερβολικής ακαδημαϊκής εργασίας, να εγγυηθούν το χρόνο σωματικής άσκησης και υπαίθριων δραστηριοτήτων και να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περνούν πάνω από μία ώρα την ημέρα στο σχολείο. Εφαρμόστε αυστηρά τα εθνικά πρότυπα για το αθλητικό και υγειονομικό πρόγραμμα και τις ώρες διδασκαλίας. Οργανώστε και εποπτεύστε τους μαθητές κατά τρόπο ομαλό κατά τη διάρκεια της τάξης για να αποτρέψετε τους μαθητές να συνεχίσουν να κουράζουν και να χρησιμοποιούν τα μάτια τους. Θα εφαρμόσουμε διεξοδικά το σύστημα αθλητικών οικιακών μαθημάτων για τους μαθητές κατά τις καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές και θα επιβλέψουμε και θα επιθεωρήσουμε την ολοκλήρωση των μαθητών.

https://www.gift-package.com/