Το τεράστιο χάσμα κερατοειδούς δότη υλικών καθιστά κερατοειδούς δωρεά αιτία επείγουσα για την ανάπτυξη στην Κίνα

- Oct 15, 2018-

Σύμφωνα με την παγκόσμια οργάνωση υγείας του οργανισμού 2010 παγκόσμια δεδομένα έκθεση σχετικά με οπτική αναπηρία, υπάρχουν τυφλοί 8.248 εκατομμύρια άνθρωποι στην Κίνα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια άτομα με τύφλωση του κερατοειδούς στην Κίνα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν περίπου 100.000 άτομα με τύφλωση του κερατοειδούς κάθε χρόνο, ενώ υπάρχουν μόνο περίπου 5.000 άνθρωποι που λαμβάνουν μεταμόσχευση κερατοειδούς κάθε χρόνο στην Κίνα. Με άλλα λόγια, μόνο το 5% των ατόμων με τύφλωση του κερατοειδούς λαμβάνουν χειρουργική επέμβαση κάθε έτος.

Στοιχείο-βασισμένη ιατρική, Πρόεδρος του Συλλόγου γιατρών της Κίνας και της επαγγελματικής Επιτροπής τα μέλη της ομάδας Οφθαλμολογίας, Ινστιτούτο eye της αγάπης, κεντρική νότια πανεπιστημιακός καθηγητής, διευθυντής του Ινστιτούτου, αγάπη μάτι Κερατοειδούς ασθένεια shao-wei li είναι εισήγαγε, η χώρα να ωριμάσουν να φέρουν έξω στο γιατρό μάτι μεταμόσχευση κερατοειδούς είναι λιγότερο από 100 άτομα, και είναι συγκεντρωμένη στο Βορρά όπως η πρωτεύουσα των κεντρικών πόλεων και οικονομικά αναπτυγμένες περιοχές.

Στο δυτικό τμήμα της Κίνας, η συχνότητα των παθήσεις του κερατοειδούς είναι πολύ υψηλό λόγω ξηρό κλίμα, υπεριώδη ακτινοβολία και ισχυρός άνεμος και άμμος. Καθηγητής li shaowei, δήλωσε: «ιατρικές καταστάσεις είναι περιορισμένες και η κυκλοφορία έχει αποκλειστεί, που κάνει πολλούς ασθενείς με κερατοειδική τύφλωση στη Δύση δεν είναι δυνατή η έγκαιρη θεραπεία. Αυτό είναι ένα από τους κύριους λόγους για την υψηλή συχνότητα εμφάνισης κερατοειδική τύφλωση σε δυτικές περιοχές τα τελευταία χρόνια.

Η έλλειψη δωρητών του κερατοειδούς είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος που δυσχεραίνει την εφαρμογή της μεταμόσχευσης κερατοειδούς ιδιαίτερα στη δυτική Κίνα. Έχει αναφερθεί ότι τον Ιούνιο 2016-2018, λιγότερα από 10 άτομα έχουν καταχωρηθεί και να ολοκληρωθεί κερατοειδούς δωρεά στην Ερυθρού Σταυρού της επαρχίας gansu. Το τεράστιο χάσμα κερατοειδούς δότη υλικών καθιστά κερατοειδούς δωρεά αιτία επείγουσα ανάγκη να αναπτυχθούν σε China.https://www.gift-package.com/