Η υγεία των επαγγελματιών πληροφορικής ανησυχεί

- Sep 08, 2018-

Το περίπτερο "AI fundus decoding" του ορίζοντα καινοτομίας των αστεριών εξέτασε 174 άτομα και ανίχνευσε 59 περιστατικά προφανών βλαβών, περιλαμβανομένων 4 περιπτώσεων υπερτασικών βλαβών και 2 περιπτώσεων διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.

Με άλλα λόγια, πάνω από το 30% των εργαζομένων στον τομέα της πληροφορικής έχουν κινδύνους για την υγεία. Όπως είπε, ο διευθυντής μάρκετινγκ του απλού ελέγχου των τελών, δήλωσε, οι σύγχρονοι άνθρωποι, ειδικά στον κλάδο της πληροφορικής, είναι οι άνθρωποι με σοβαρή χρήση των ματιών. Ωστόσο, λόγω της πολυάσχολης εργασίας τους, δεν έχουν χρόνο να πάνε στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα μάτια τους, ακόμη και αν έχουν οπτική κόπωση ή θολή όραση. Αφού βρήκα την κάμερα AI fundus των γυαλιών baodao στην περιοχή, διαπίστωσα ότι δεν ήταν μόνο γρήγορη αλλά και ικανή για σε βάθος ανάλυση. "Τα δεδομένα ήταν επίσης πολύ ακριβή και οι γνώσεις μου για την υγεία των ματιών ήταν πολύ δημοφιλείς".

Η φωτογραφική μηχανή fundus AI που εμφανίζεται στην εκδήλωση καινοτομίας αστέρων είναι μια επιτυχημένη επίδειξη του "AI + medical". Η τεχνολογία AI της διάσημης τεχνολογικής εταιρίας Airdoc βασισμένη σε εκατομμύρια κορυφαίων νοσοκομείων στη φωτογραφία fundus της βαθιάς μάθησης, περισσότεροι από 300 κορυφαίοι καθηγητές cross mark αναπτύχθηκαν, σε περίπου 2 λεπτά, μέσω της ερμηνείας των ανθρώπινων αμφιβληστροειδών φωτογραφιών, προβλέπουν κίνδυνο περισσότερων από 30 είδη χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της νόσου των οπτικών νεύρων κ.λπ., έχουν το ισοδύναμο αποτέλεσμα να διαβάζουν το 760, ο διευθυντής του ιατρικού επιπέδου.