Το πρώτο εθνικό φόρουμ για την πρόληψη και έλεγχο της μυωπίας παιδιών και εφήβων πραγματοποιήθηκε στο Jinan

- Jul 10, 2019-

Προκειμένου να εφαρμόσει πλήρως το πνεύμα των σημαντικών οδηγιών του γενικού γραμματέα του εσωτερικού, ο κ. Jin Ping για το θέμα της φοίτησης των φοιτητών και να αυξήσει την ένταση της κοινωνικής δημοσιότητας και κινητοποίησης. Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε στο Jinan City, επαρχία Shandong, το πρώτο εθνικό φόρουμ για την πρόληψη και έλεγχο της μυωπίας παιδιών και εφήβων. Ο Λι Μπιν, αναπληρωτής διευθυντής της Εθνικής Επιτροπής Υγείας και Υγείας, παρακολούθησε το φόρουμ και παρέδωσε μια ομιλία. Ο Liu Qiang, αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας Shandong, και εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας στην Κίνα παρέστησαν στο φόρουμ.

Ο Li Bin επεσήμανε ότι από τη δημοσίευση του «Σχεδίου εφαρμογής για την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας για παιδιά και εφήβους», διάφορα τμήματα έλαβαν ενεργά μέτρα και η πρόληψη και ο έλεγχος της μυωπίας για παιδιά και εφήβους πέτυχε αρχικά αποτελέσματα. Ο Λιν Μπιν τόνισε ότι το σημερινό καθήκον πρόληψης και ελέγχου της μυωπίας είναι ακόμη επίπονο. Είναι απαραίτητο να μελετήσουμε και να κατανοήσουμε με συνείδηση το πνεύμα των σημαντικών εντολών του Γενικού Γραμματέα Xi Jinping, να βελτιώσουμε περαιτέρω την κατανόηση, να εφαρμόσουμε το σύστημα ευθύνης, να βελτιώσουμε το επίπεδο επαγγελματικής προστασίας, να προωθήσουμε τη συμμετοχή ολόκληρης της κοινωνίας και να θέσουμε αποφασιστικά τη μάχη για την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας.

Το φόρουμ επικεντρώθηκε στο θέμα «Εθνική δράση για την πρόληψη της μυωπίας και την οικοδόμηση ενός υγιούς κινέζικου ονείρου» και αντάλλαξε πλήρως την πρόοδο και την εμπειρία της πρόληψης και του ελέγχου της μυωπίας μεταξύ των παιδιών και των εφήβων. Στο φόρουμ, οι Yan Ping, Deng Yaping, Chen Yibing και Liu Wei προσλήφθηκαν ως πρεσβευτές για την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας για παιδιά και εφήβους. Σχετικοί υπεύθυνοι σύντροφοι των επαρχιακών επιτροπών υγείας και υγείας, του CDC, των κέντρων αγωγής υγείας, των ιατρικών ιδρυμάτων και του προσωπικού του εκπαιδευτικού συστήματος, καθώς και εμπειρογνώμονες για την πρόληψη και τον έλεγχο της εγχώριας και ξένης μυωπίας και άλλα περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν το φόρουμ.

https://www.gift-package.com/