Η επικύρωση του περιφερειακού επικεφαλής των «γυαλιών Bohai», οι τρεις μεγάλες μετασχηματισμοί έχουν αρχικά αποτελέσματα

- May 10, 2019-

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης της περιφέρειας Ouhai της πόλης Wenzhou, η βιομηχανία οπτικών ινών Bohai θα πρέπει να κατασκευάσει την «οπτική πρωτεύουσα της Κίνας» και να σχεδιάσει 50 δισεκατομμύρια ή ακόμη και 100 δισεκατομμύρια γιουάν αξίας παραγωγής στα επόμενα 5-10 χρόνια.


Πώς μπορεί η παραδοσιακή μεταποιητική βιομηχανία να ξεπεράσει τη συμφόρηση της ανάπτυξης και να επιτύχει τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση; Η βιομηχανία γυαλιών Bohai παρέδωσε τα "τρία" αντίγραφα.


Όσον αφορά τη βιομηχανική μορφή, το φαινόμενο της ομαδοποίησης της βιομηχανίας γυαλιών Bohai έχει γίνει πιο εμφανές. Πέρυσι, η κυβέρνηση της περιφέρειας Bohai ανακοίνωσε ότι θα δαπανήσει 5 δισεκατομμύρια γιουάν για να χτίσει μια κινέζικη (Bohai) γυαλιά πόλη. Μέχρι στιγμής έχει εγκατασταθεί σε πέντε νέες εταιρείες. Έχει συσσωρεύσει 155 γνωστές εταιρείες γυαλιών, 2 εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και 8 επαρχιακές επιχειρήσεις επιστήμης και τεχνολογίας. Οικογένεια. Ταυτόχρονα, η περιοχή Bohai διαθέτει επίσης ένα διασυνοριακό πάρκο ηλεκτρονικού εμπορίου και ένα πάρκο ηλεκτρολυτικής, το οποίο παρέχει βασική τεχνική υποστήριξη για την παραγωγή πλαισίων.


Όσον αφορά τις μεθόδους παραγωγής, στρέφομαστε προς τη νοημοσύνη. Πάρτε το πρωτοποριακό Tongda Optics ως παράδειγμα. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχει επενδύσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια γιουάν σε "αντικατάσταση μηχανών", μειώνοντας τους υπαλλήλους κατά 25% και αυξάνοντας την παραγωγικότητα της εργασίας κατά 29%. Συνολικά, μέσω της "αντικατάστασης μηχανών", η παραγωγικότητα της εργασίας της βιομηχανίας γυαλιών Bohai αυξήθηκε κατά 17,78% σε ετήσια βάση. Όσον αφορά την έρευνα και την ανάπτυξη, το 2017, οι εταιρείες γυαλιού επένδυσαν σχεδόν 68 εκατομμύρια γιουάν στην έρευνα και την ανάπτυξη και ο αριθμός των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκαν στη βιομηχανία ανήλθε σε 154, σημειώνοντας αύξηση κατά 2,84 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο έτος.


Όσον αφορά τα πρότυπα ποιότητας, το δικαίωμα ομιλίας της Bohai Optical Industry βελτιώνεται συνεχώς. Ο κλάδος έχει συμμετάσχει στην αναθεώρηση δύο εθνικών προτύπων βιομηχανίας για φακούς και γυαλιά. Ταυτόχρονα, υπάρχουν τέσσερις εταιρείες γυαλιών Bohai - Tongda, Ted, Hengda και Guanhao. Αναλάβετε το προβάδισμα στη διαμόρφωση του προτύπου "Zhejiang Manufacturing".

https://www.gift-package.com/