Το 87ο Τόκιο Διεθνές δώρο εμφάνιση άνοιξη του 2019

- Jan 19, 2019-

Εμείς θα φροντίσουμε το87η Τόκιο Διεθνής δώρο εμφάνιση άνοιξη του 2019με το όνομα της εταιρείας τουWuxi μπλε φτερό δώρο Co., Ltd.

 

Το 87ο TIGS - Τόκιο Διεθνής δώρο εμφάνιση άνοιξη του 2019 είναι μια διεθνής έκθεση δώρο. TIGS - Τόκιο Διεθνής δώρο εμφάνιση άνοιξη του 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12-15 Φεβρουαρίου 2019 στο Τόκιο διεθνές εκθεσιακό κέντρο (Tokyo Big Sight), Ιαπωνία. Τόκιο Διεθνές δώρο Show(TIGS) είναι το μεγαλύτερο διεθνές εμπόριο δείχνουν στην Ιαπωνία, με τα εκθέματα του προσωπικά δώρα, διακοσμητικά εξαρτήματα και καταναλωτικών αγαθών.

 

Εκθέτης έρχονται από όλο τον κόσμο για να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε νέους της μόδας και παιδιά πράγματα, σπορ και αναψυχή, χαρτικά και προϊόντα χάρτου, άδεια χαρακτήρα, συλλογή και χόμπι κάνοντας, δώρα, χειροτεχνία, δώρα καλοφαγάδες, σπίτι μόδας εμπορευμάτων, pet αγαθών, ομορφιά και καλλυντικά, Μουσείο αγαθών, floral εξαρτήματα και κηπουρικής αγαθών, τεχνολογίας πληροφοριών και αγαθά ψυχαγωγίας, αρώματα, lifestyle αγαθών, μωρό και γωνιά για τα παιδιά, προσωπικά αξεσουάρ και δερμάτινων ειδών, κλινοσκεπάσματα και αξεσουάρ κρεβάτι, επέτειος στοιχεία, φυσικό σπίτι interior design, ένδυσης, μόδας, ρολόγια και ρολόγια, επιτραπέζια σκεύη, μπάνιο διακόσμηση εμπορεύματα, κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας.

 

Οι επισκέπτες προέρχονται από διάφορα δώρα και τις τέχνες βιομηχανία για να δείτε το πιό πρόσφατο σχέδιο, δώρα και χειροτεχνίες. Οι επισκέπτες όπως οι λιανοπωλητές, χονδρέμποροι, πράκτορες πωλήσεων υποστηρικτής, κατασκευαστές, εμπορικών επιχειρήσεων είναι κύρια στόχους. www.gift-package.com