Η 11η διάσκεψη της Κίνας για την οφθαλμολογία και την οπτική επιστήμη ανοίγει

- Apr 18, 2019-

Το 11ο Κινεζικό Συνέδριο Έρευνας στον Όραμα και την Οφθαλμολογία θα διεξαχθεί στο Xiamen της επαρχίας Fujian στις 11-14 Απριλίου 2019.Tο συνέδριο αυτό χρηματοδοτείται από την κινεζική ιατρική ένωση, τον κλάδο οφθαλμολογίας του Κινεζικού Ιατρικού Συλλόγου και την επιτροπή νεολαίας των Κινέζων ιατρική ένωση του κλάδου οφθαλμολογίας, και πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο οφθαλμολογίας του ξιανού πανεπιστημιακού και ξιανού οφθαλμολογικού κέντρου που συνδέεται με το πανεπιστήμιο xiamen.

Το θέμα αυτής της διάσκεψης είναι "η προώθηση της καινοτομίας των πηγών και η ενίσχυση του βασικού ανταγωνισμού". Θα έχει πλήρη ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πρόοδο της έρευνας στις κύριες κατευθύνσεις της οφθαλμολογίας και την ερευνητική συνεργασία και την οριζόντια στους τομείς που σχετίζονται στενά με την οφθαλμολογία, καθώς και μια έντονη συζήτηση για τα βασικά και κλινικά ερευνητικά προβλήματα και τα ερευνητικά hotspots που αντιμετωπίζει η οφθαλμολογία.

Το συνέδριο καλύπτει οκτώ ακαδημαϊκούς τομείς, όπως:

1. Βιοχημεία, κυτταρική και μοριακή βιολογία / βλαστικά κύτταρα, όγκοι.

2. Οπτική οπτική / οπτική ανάπτυξη και συναφείς νόσοι.

3. Μικροβιακή ανοσία / μολυσματικές και ανοσολογικές ασθένειες των ματιών.

4. Γενετικές / κληρονομικές οφθαλμικές παθήσεις (συμπεριλαμβανομένης της γονιδιακής θεραπείας).

5. Αγγειακή και νευροβιολογική / νευροπαθητική τύφλωση.

6. Βιοϊατρική μηχανική και καινοτόμος έρευνα φαρμάκων και μεταφράσεων.

7. Βιολογικά μεγάλα δεδομένα, τεχνητή νοημοσύνη και ακριβής διάγνωση και θεραπεία.

8. Άλλοι: διάφορες έρευνες οφθαλμικών παθήσεων και επιδημιολογικές έρευνες σχετικές με την κλινική και πρόληψη της τύφλωσης, μεγάλη έρευνα σε δείγματα και πολυκεντρικές έρευνες.

Το συνέδριο αυτό ορίζει επίσης την Keynote Speech, την παγκόσμια κινεζική PI BBS, τη νεολαία BBS και την έκθεση. Διακεκριμένοι εμπειρογνώμονες και επιστήμονες στο σπίτι και στο εξωτερικό, μεταπτυχιακοί δάσκαλοι, νέοι μελετητές και συγγραφείς του POSTER θα κληθούν να παρακολουθήσουν το λόγο και την πλατφόρμα, ώστε να αυξηθεί η αλληλεπίδραση και η συζήτηση κατά τη διάρκεια της διάσκεψης. Www.gift-package.com