Το καλοκαίρι είναι εδώ, πώς να επιλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας;

- Jul 08, 2019-

Μιλώντας από το χρώμα


Τα γυαλιά ηλίου έρχονται σε πολλά χρώματα, καφέ, γκρι, πράσινα, κίτρινα, κόκκινα ...

Στην πραγματικότητα, αυτά τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο διαφορετικά στο χρώμα, αλλά τα αποτελέσματά τους είναι επίσης διαφορετικά.

Καφέ χρώμα: Αναγνωρίζεται ως το καλύτερο χρώμα του φακού. Μπορεί να απορροφήσει σχεδόν το 100% των υπεριωδών και υπεριωδών ακτίνων και το χρώμα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα και κάνει τα μάτια να μην είναι εύκολο να κουραστούν.

Γκρι: απορροφά τις υπέρυθρες ακτίνες και τις περισσότερες υπεριώδεις ακτίνες και δεν αλλάζει το χρώμα των αντικειμένων που βλέπετε. Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή χρωμάτων.

Πράσινο: Μπορεί να απορροφά τις υπέρυθρες ακτίνες και τις περισσότερες υπεριώδεις ακτίνες. Είναι παρόμοιο με το γκρι σύστημα. Τα πράσινα και κόκκινα χρώματα στο φως μπορούν επίσης να φιλτραριστούν, αλλά τα πράσινα γυαλιά ηλίου θα αλλάξουν το χρώμα των αντικειμένων που βλέπουν. Το πλεονέκτημα είναι ότι στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μπορεί να δώσει στους ανθρώπους ένα δροσερό συναίσθημα.

Κίτρινο: Μπορεί να απορροφήσει το 100% του υπεριώδους φωτός και ένα μέρος του μπλε φωτός. Μετά το φιλτράρισμα του μπλε φωτός, τα αντικείμενα που φαίνονται θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Κόκκινο: Οι κόκκινοι φακοί είναι καλύτεροι στο κλείδωμα του φωτός με μικρότερα μήκη κύματος, ενώ άλλοι είναι ελαφρώς κατώτεροι από άλλα χρώματα.

Μιλήστε για παρεξήγηση


Μύθος # 1: Όσο πιο σκούρα είναι τα γυαλιά ηλίου, τόσο καλύτερα;

Όπως είπαμε νωρίτερα, το πράσινο χρώμα και το κίτρινο χρώμα είναι επίσης καλές, γι 'αυτό επιλέξτε το χρώμα των γυαλιών ηλίου ή δείτε τις προσωπικές προτιμήσεις σας.

Μύθος 2: Τα άτομα με οφθαλμικές παθήσεις πρέπει να φορούν γυαλιά ηλίου όταν βγαίνουν έξω;

Αν έχετε καταρράκτη, επιπεφυκίτιδα και αυτές τις ασθένειες των ματιών, φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να βγείτε έξω μπορεί να προσφέρει κάποια προστασία.

Αλλά αν έχετε τύφλωση χρώμα, γλαύκωμα, αυτή η ασθένεια των ματιών, είναι καλύτερο να μην το φορέσει, θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Μύθος # 3: Είναι καλύτερο για τους ηλικιωμένους να μην φορούν γυαλιά ηλίου;

Όσο περνάει η ποιότητα των ματιών, δεν υπάρχει ασθένεια των ματιών, και ο γέρος με τα γυαλιά ηλίου δεν αποτελεί πρόβλημα.

https://www.gift-package.com/