Άνοιξη και καλοκαιρινή επικοινωνία, η πτυσσόμενη ομπρέλα είναι απαραίτητη!

- Aug 07, 2017-

Από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι, η μαλακή άνοιξη πρόκειται να τερματίσει το φωτεινό καλοκαίρι, η εποχή των βροχών έρχεται στο παρελθόν, άλλοι μπορεί να αισθανθούν ότι με την εποχή των βροχών την άνοιξη, το umbrell θα πρέπει να εισέλθει αργά εκτός εποχής , και αβέβαιη.

Αν και η εποχή της άνοιξης είναι η εποχή της άνοιξης είναι η ώρα να πω την εποχή των βροχών, είναι επίσης σωστό, αλλά μετά την περίοδο των βροχών είναι Yan Yan το καλοκαίρι, αλλά και μια άλλη απαίτηση για ομπρέλα σεζόν, ομπρέλες!

Αυτή τη σεζόν, ο Lieyang επρόκειτο να πάει στην εξουσία, με την μέρα της ημέρας, την άφιξη του καλοκαιριού, η ζήτηση για ομπρέλες θα αυξηθεί, ειδικά για τους φίλους των γυναικών, σχεδόν η τσάντα χειρός που φέρει σκιά Ομπρέλες, να κάνει το στυλ ομπρέλα φυσικά, είναι μια πτυσσόμενη ομπρέλα, επειδή είναι διπλωμένο περίπου το μέγεθος περίπου 25 cm ή έτσι, τόσο ιδιαίτερη για τους θηλυκούς φίλους που χρησιμοποιούνται για να μπλοκάρει την έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι.

Αυτή η συνηθισμένη αναδιπλούμενη ομπρέλα μπορεί να μπλοκάρει τον ήλιο; Αυτό δεν είναι, ομπρέλα αυτό, να είναι σε ένα στρώμα αντι-UV κόλλα, μπορεί να γίνει ένας ήλιος μπορεί πραγματικά να μπλοκάρει την ομπρέλα του ήλιου, έτσι γενικά θέλουν να ταιριάζουν σε αυτή την εποχή Umbrella, τότε πρέπει να επιλέξετε με αντι-υπεριώδη δίπλωση ομπρέλα έχουν ένα ρόλο, όπως τώρα στην αγορά της μαύρης ομπρέλας κόλλας, ασημένια πλαστική ομπρέλα, ή ένα άλλο στρώμα της διαφανής κόλλα UV, υπάρχει ένα σημάδι που μπορεί να είναι πολύ άνετο να το σκιάσει!

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ δίπλωμα δεν είναι απλά ότι μόνο ένα μέγεθος, υπάρχουν σχετικά μικρό μέγεθος, όπως 19-ιντσών, 21-ιντσών, 23-ιντσών, και τόσων ειδών τριπλάσια ομπρέλα. Μέγεθος που πρέπει να είναι 19-ιντσών, 21-ιντσών μετράει είναι σχετικά σύντομη, κατάλληλο για γυναίκες φίλους στην τσάντα, έτσι ώστε σε αυτή τη σεζόν, την άνοιξη και το καλοκαίρι επικοινωνία στην αντικατάσταση, το πιο κατάλληλο, δεν φοβόμαστε την βροχή την άνοιξη, φοβάστε το καλοκαίρι της ημέρας. Το λεγόμενο σπίτι είναι το απαραίτητο πράγμα!