Αθλητικά γυαλιά αγορά έχει χρήματα για να κερδίσει

- Aug 18, 2019-

Τα γυαλιά ασφαλείας είναι ασφαλή και χρησιμοποιούνται και χρησιμοποιούνται σε υπαίθρια αθλήματα όπως σκι, κολύμβηση και ποδηλασία. Τα τελευταία χρόνια, με τη χώρα αποδίδει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του αθλητισμού, έχουν εκδοθεί μια σειρά από ευνοϊκές πολιτικές, οι οποίες ώθησαν την προσοχή των αθλητών στην ευαισθητοποίηση της προστασίας της ασφάλειας και προώθησαν την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας αθλητικών γυαλιών προστασίας. Κίνα σπορ προστατευτικά γυαλιά αγορά το 2018 Η κλίμακα έφθασε 5,5 δισεκατομμύρια γιουάν. Στο μέλλον, με τη βελτίωση του επιπέδου των εισοδημάτων των κατοίκων και την έννοια της αλλαγής κατανάλωσης, αυξάνονται τα αθλητικά γυαλιά προστασίας ως σημαντικό προστατευτικό εξοπλισμό, η ζήτηση για σκι, θαλάσσια σπορ, ποδηλασία κ.λπ.


Τα γυαλιά ασφαλείας είναι βοηθητικός εξοπλισμός που προστατεύει τα μάτια των αθλητών. Σε ορισμένα ταχεία αθλήματα, η αντίσταση στον αέρα είναι υψηλή ή η σκόνη είναι αδύναμη στον αέρα και τα εύθραυστα μάτια είναι ευάλωτα. Τα αθλητικά γυαλιά ασφαλείας μπορούν να ταιριάζουν με τα μάτια των αθλητών. Το εξωτερικό είναι απομονωμένο για να προστατεύει τα μάτια και να αποτρέπει την αντανάκλαση και τον άνεμο από το να βλάψουν τα μάτια.


Ο εξελιγμένος εξοπλισμός των αθλητικών γυαλιών είναι συνήθως ασφαλής (φακός PC, φακός PC είναι διαστημικό φιλμ, είναι ένα είδος φακού που δεν σπάει ή σπάει, η ασφάλεια είναι 100%, ο πολωμένος φακός υιοθετεί την αρχή πόλωσης, μπορεί να παίξει το ρόλο του φιλτραρισμένου αδέσποτου φωτός , 100% φίλτρο επιβλαβής UV), προστασία (TR-90 πλαίσιο είναι εξαιρετικά σκληρό υλικό ρητίνης, μαλακό και εύκαμπτο), άνετο (ολισθηρό μαξιλαράκι και κάλυμμα ποδιών), όμορφο (με αθλητικά, casual wear). Είναι κατάλληλο για χρήση σε αθλήματα όπως μοτοσυκλέτες, σκι, ποδηλασία, ή σε ερήμους και οροπέδια όπου το περιβάλλον είναι σκληρό.


Από την ανάπτυξη αθλητικών ποτηριών, δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη βιομηχανική αλυσίδα. Από την αντίθετη κατεύθυνση, τα κύρια αθλητικά γυαλιά ασφαλείας είναι πολυανθρακικά (φακός PC, πλαίσιο PC), πολυουρεθάνη (πλαίσιο PU), καουτσούκ (φτερό, μαξιλάρι μύτης, κεφαλόδεσμος κ.λπ.), πολυαμίδιο (ελαστική ταινία από νάυλον) Σιλικόνη (μαξιλάρια μύτης, ταινίες σιλικόνης αντιολισθητικές κλπ.), Αναπνεύσιμα σφουγγάρια, κλπ.


Από την κατάντη άποψη, τα κύρια σενάρια εφαρμογής των αθλητικών γυαλιών ασφαλείας περιλαμβάνουν ορειβασία, κολύμβηση, ποδηλασία, σκι, μπάσκετ κ.λπ. Με την αύξηση του αριθμού των ατόμων που συμμετέχουν στον αθλητισμό στην Κίνα, η ζήτηση της αγοράς για αθλητικά γυαλιά ασφαλείας είναι επίσης ευπρόσδεκτη. Ένα κύμα ανάπτυξης.

http://www.gift-package.com/