Η Snap αναγγέλλει τα γυαλιά 3 με δύο κάμερες HD

- Aug 17, 2019-

Snap ανακοίνωσε σήμερα το Spectacles 3, το οποίο έχει τώρα μια νέα εμφάνιση και αίσθηση, καθώς και μια διπλή κάμερα HD που προσφέρει το βάθος πεδίου για τις φωτογραφίες που τραβήξατε.


Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις δύο λήψεις, το Snap έχει επίσης δημιουργήσει ένα νέο σύνολο εφέ 3D που εκμεταλλεύονται την αντίληψη του βάθους της συσκευής. Μπορείτε να καταγράψετε και να καταγράψετε κάνοντας κλικ στο κουμπί στο επάνω μέρος των γυαλιών. Η ενδεικτική λυχνία γύρω από τον φακό θα ανάψει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, μπορείτε να συγχρονίσετε τη λήψη στο τηλέφωνό σας, να την επεξεργαστείτε στο τηλέφωνό σας, να την στείλετε στους φίλους Snapchat ή να μοιραστείτε με άλλες πλατφόρμες. Τα γυαλιά 3 παίρνουν ανάλυση φωτογραφίας 1642 x 1642 pixel και το βίντεο είναι 1216 x 1216 pixels.


Σύμφωνα με το Snap, το Spectacles 3 σας επιτρέπει να εγγράφετε 70 βίντεο ή περισσότερες από 200 φωτογραφίες σε μία μόνο φόρτιση. Μπορείτε να το φορτίσετε με τη θήκη φόρτισης, η οποία διαρκεί 75 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως και το κουτί φόρτισης μπορεί να φορτιστεί μέσω καλωδίου USB-C. Η ίδια η συσκευή διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 4GB και μπορεί να χωρέσει 100 τμήματα βίντεο ή 1200 φωτογραφίες.


Στην εμφάνιση, τα γυαλιά είναι διαφορετικά από την προηγούμενη έκδοση, κατασκευασμένα από ελαφρύ χαλύβδινο πλαίσιο, με μαύρο "Carbon" και "Mineral" μεταξύ μπεζ και χρυσού.


Τα Spectacles 3 θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Spectacles τον Νοέμβριο για $ 380 (περίπου 2.680 γιουάν), σε σύγκριση με μόλις πάνω από $ 150, η νέα τιμή υπερδιπλασιάστηκε.


Σύμφωνα με τα στελέχη της Snap, αυτή η έκδοση προορίζεται κυρίως να προσελκύσει έναν μικρό αριθμό ανθρώπων "μόδας-πρωτοπορίας". Οι σπουδαστές μέσης εκπαίδευσης και οι φοιτητές που αποτελούν την κεντρική ομάδα του Snapchat ενδέχεται να μην είναι οι χρήστες-στόχοι αυτών των γυαλιών.

http://www.gift-package.com/