Από τις αρχές Μαρτίου του 2018 Κομψό Οπτικό που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη της «HOYA Μυωπίας εστιακή θεωρία και τα αποτελέσματα από το σεμινάριο εμπειρογνωμόνων»

- Aug 23, 2018-

Από τις αρχές Μαρτίου του 2018, το κομψό οπτικό σύστημα που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη της "HOYA μυωπίας εστιακή θεωρία και τα αποτελέσματα από το σεμινάριο εμπειρογνωμόνων", μετά από μια ετικέτα heuer οπτικών και το πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ κοινή έρευνα και ανάπτυξη, η περιοχή πιο θετική από την τεχνολογία σχεδιασμού οπτάνθρακα (DIMS) , πρωτοποριακό αποτέλεσμα ελέγχου της μυωπίας του οπτικού φακού των επερχόμενων ειδήσεων στη βιομηχανία οπτικών ινών στην Κίνα.

Το προϊόν κυκλοφόρησε επίσημα στο Χονγκ Κονγκ στις 12 Ιουλίου με το εμπορικό σήμα Myosmart, προσελκύοντας όλο και περισσότερη προσοχή στην εγχώρια κυκλοφορία του.

Στις 27 Ιουλίου, η καινοτομία και η ανάπτυξη της Vision China 2018 Vision International BBS λίμνη yanxi στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Πεκίνου, κομψή οπτική που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου "οπτικών από οπτάνθρακα και έλεγχο μυοποιών σεμινάριο και κομψό οπτικό προϊόν εκτόξευσης", αυτή η πρωτοποριακή δράση ελέγχου μυωπίας των προϊόντων στην ηπειρωτική Κίνα ανακοίνωσε επίσημα εισηγμένη, το όνομα προϊόντος, που ονομάζεται νέα ακαδημαϊκή ™ ™ μυωπία είναι πιο εστιακή φακό (εφεξής αναφέρεται ως το νέο ακαδημαϊκό φακό).

Μετά την πώληση του φακού xinle στην Κίνα, η τροφοδοσία χωρίζεται σε φακούς τρέχοντος φακού και γκαράζ, οι οποίοι διακρίνονται ανάλογα με το φωτομετρικό φάσμα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή της τρέχουσας ταινίας σε εθνικό επίπεδο είναι 2.980 γιουάν / αμοιβή, ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή του φακού αυτοκινήτου & δωματίου σε εθνικό επίπεδο είναι 3.980 γιουάν / αμοιβή.

Ξεκινώντας από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, το προϊόν αυτό θα πωληθεί διαδοχικά σε μεγάλους οφθαλμολογικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της οφθαλμολογικής οργάνωσης, της οφθαλμολογίας της τιαντζίν, του νοσοκομείου της Σαγκάης (fenyang audio-visual), του Beijing tongren, του shi of shenyang και της οφθαλμολογίας του zhangshan του guangzhou. Άλλα κανάλια πωλήσεων θα ανοίξουν σταδιακά κατά το μεταγενέστερο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την περίπτωση. Η ομάδα κατάρτισης των ετικετών θα παρέχει υποστήριξη κατάρτισης στους πελάτες που πωλούν τους νέους φακούς leshi. Ταυτόχρονα, η ετικέτα heuer διαθέτει επίσης τα απαραίτητα υλικά για τις πωλήσεις του νέου φακού ιατρικών καναλιών customers.http: //www.gift-package.com/