Ναυτιλιακή παραγωγή

- Apr 12, 2018-

Η μαζική παραγωγή φόρτωσε τα δοχεία στο εργοστάσιό μας χθες. Στείλαμε τη διπλή μας υπόθεση στην οποία έχουμε δικαίωμα ευρεσιτεχνίας στην Austrilia.

企业微信截图_20180412153803.jpg

企业微信截图_20180412153704.jpg

Για το δοχείο των προϊόντων, το εργοστάσιό μας θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσει εάν ο κατάλογος συσκευασίας του οδηγού είναι σύμφωνος με τα προϊόντα μας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε τις πλάκες με κάμερες, να αποδείξουμε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην εταιρεία μας, την πινακίδα κυκλοφορίας στα δεδομένα που καταγράφονται τα έγγραφα μας. Τέλος, ελέγξτε αν υπάρχει θραύση και μπορεί να προκληθεί διαρροή ή αποσύνθεση του εξωτερικού κιβωτίου ώστε να αποφευχθεί ζημιά στα εμπορεύματα. Σε συνεργασία με τον οδηγό του φορτηγού και τον αχθοφόρο, τοποθετήστε τα αντικείμενα μέσα στο ντουλάπι, βάλτε τη λαβή της πόρτας πίσω στην αρχική θέση και κλειδώστε την κλειδαριά στην κλειδαριά.

Είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε κάθε σύνδεσμο. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η καλύτερη συσκευασία, το προϊόν με ασφάλεια στον πελάτη. Η ικανοποίησή σας είναι η αιώνια επιδίωξη μας.

http://www.gift-package.com/