Αποκλεισμός περιστατικών γυαλιών διπλής επίστρωσης

- Jan 05, 2018-

Η μαζική παραγωγή φόρτωσε τα δοχεία στο εργοστάσιό μας χθες. Στείλαμε τη διπλή στρώση γυαλιών η οποία έχουμε δικαίωμα ευρεσιτεχνίας στη Νέα Υόρκη.

double layer eyeglassed case.png

Για το δοχείο των προϊόντων, το εργοστάσιό μας θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσει αν ο κατάλογος συσκευασίας του οδηγού είναι σύμφωνος με τα προϊόντα μας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε τις πλάκες με κάμερες, να αποδείξουμε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην εταιρεία μας, την πινακίδα κυκλοφορίας στα δεδομένα που καταγράφονται τα έγγραφα μας. Τέλος, ελέγξτε αν υπάρχει θραύση και μπορεί να προκληθεί διαρροή ή αποσύνθεση του εξωτερικού κιβωτίου ώστε να αποφευχθεί ζημιά στα εμπορεύματα. Σε συνεργασία με τον οδηγό του φορτηγού και τον αχθοφόρο, τοποθετήστε τα αντικείμενα μέσα στο ντουλάπι, βάλτε τη λαβή της πόρτας πίσω στην αρχική θέση και κλειδώστε την κλειδαριά στην κλειδαριά.

double layer eyeglasses case shipping.png

Είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε κάθε σύνδεσμο. Για να ολοκληρώσετε την καλύτερη συσκευασία, το προϊόν με ασφάλεια στον πελάτη. Η ικανοποίησή σας είναι η αιώνια επιδίωξη μας.

http://www.gift-package.com/