Γενικό Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Σενζέν δημιουργεί μια βάση πρόληψης και ελέγχου των παιδιών και των εφήβων

- Jul 21, 2019-

Πρόσφατα, το Γενικό Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Σενζέν και η Ομοσπονδία Ομοσπονδιών του Shenzhen ίδρυσαν από κοινού την Γενική Νοσοκομειακή Υπηρεσία Πρόληψης και Ελέγχου Παιδιού και Εφηβικής Μυωπίας του Πανεπιστημίου Shenzhen και την επίσημη έναρξη λειτουργίας στις 6 Ιουλίου. Η βάση ιδρύθηκε για να παρέχει ολοκληρωμένη θεραπεία για κάθε ασθενή. Εξανθρωπισμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες φροντίδας οφθαλμών.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC Shenzhen, το ποσοστό οπτικής οξύτητας των μαθητών στο σχολείο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Shenzhen ήταν 49,51%. Μεταξύ αυτών, το ποσοστό επικράτησης των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ήταν 41,85%, το ποσοστό των μαθητών γυμνασίου ήταν 75,22% και το επίπεδο των μαθητών λυκείου ήταν 82,86%. Η μυωπία έχει γίνει ένα σημαντικό ζήτημα που πλήττει την υγιή ανάπτυξη παιδιών και εφήβων στην Κίνα.


Η οφθαλμολογική υπηρεσία των οφθαλμών βρίσκεται ακόμη στο αναπτυξιακό στάδιο της Κίνας. Στη συνειδητοποίηση των περισσότερων ανθρώπων, φορώντας γυαλιά, το πρόβλημα της μυωπίας φαίνεται ότι έχει λυθεί. Όπως γνωρίζει όλοι, η πρόληψη και ο έλεγχος της μυωπίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθορισμό του στόχου της παρέμβασης.


Η ίδρυση της βάσης πρόληψης και ελέγχου μυωπίας παιδιών και εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου του Πανεπιστημίου του Shenzhen συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής και τυποποιημένης διάγνωσης και θεραπείας του νοσοκομείου με τα πλεονεκτήματα των διδακτορικών γυαλιών στην αλυσίδα εφοδιασμού, την τοποθέτηση και τα οπτικά αρχεία του πελάτη και ασκεί συνεργίες και επιπτώσεις επίδειξης. Συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου των ιατρικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και συμβάλλει επίσης στη σταδιακή εξερεύνηση ενός νέου τρόπου ολοκληρωμένων υπηρεσιών οπτομετρίας, που αντανακλά την αξία της υπηρεσίας των επαγγελματικών υπηρεσιών οπτομετρίας. Ενσωματώστε τα νοσοκομεία, την κοινωνία και άλλους πόρους οπτομετρίας και οφθαλμολογίας για την από κοινού προστασία της όρασης των παιδιών και των εφήβων.


Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Σενζέν θυμήθηκε πάντα τις κοινωνικές ευθύνες που τον έπαιρνε. Ελπίζει να διαδραματίσει συνεργιστικό αποτέλεσμα και ρόλο επίδειξης μέσω της βάσης πρόληψης και ελέγχου της νεωτερισμού, η οποία θα συμβάλει στην αύξηση του επιπέδου της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης και των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και θα δημιουργήσει μια «πλατφόρμα εκπαίδευσης για τη δημόσια υγεία».


Στην πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας, ο Dr. Glasses εκπλήρωσε επίσης τις κοινωνικές του ευθύνες. Στις 6 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, η Εθνική Ημέρα των Μάτια, ο Δρ Glasses και ο όμιλος νοσοκομείων Luohu ίδρυσαν από κοινού το Κέντρο Νεολαίας και Πρόληψης και Ελέγχου Νέων του Shenzhen. Μόλις ένα μήνα αργότερα, ο Dr. Glasses έκανε ένα σημαντικό βήμα στην εξερεύνηση ενός νέου μοντέλου ολοκληρωμένων υπηρεσιών οπτομετρίας. Με τη συσσωρευμένη εμπειρία σε οπτικές υπηρεσίες οπτικών, την αποτελεσματική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και οπτικά αρχεία πελατών, το Πανεπιστήμιο της Shenzhen απέκτησε και πάλι το πλεονέκτημα του Πανεπιστημίου Shenzhen. Η εμπιστοσύνη του γενικού νοσοκομείου έχει γίνει εταίρος, παρέχοντας υποστήριξη για ταλέντα, τεχνολογία, εξοπλισμό και έρευνα και ανάπτυξη.


http://www.gift-package.com/