Το Rongchang Optical Industry Park έχει τεθεί σε παραγωγή και επιχειρεί να επιτύχει ετήσια αξία παραγωγής 10 δισεκατομμυρίων γιουάν.

- Apr 27, 2019-

Το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου 2018, η περιφέρεια Chongqing Rongchang πραγματοποίησε μια κεντρική παραγωγή και λειτουργία των επιχειρήσεων στην Κίνα (Chongqing) Optical Industry Park. Συνολικά συμμετείχαν 8 εταιρείες, όπως τα γυαλιά Lihai, η China Vision Optics και η Sihan Optics. Η συνολική επένδυση ήταν 4,6. 100 εκατομμύρια γιουάν. Το βιομηχανικό πάρκο σκοπεύει να συγκεντρώσει 100 ανάντη και κατάντη εταιρείες κατασκευής γυαλιών το 2020 για να επιτύχει ετήσια αξία παραγωγής 10 δισεκατομμυρίων γιουάν.

Εννοείται ότι το οπτικό πάρκο της Κίνας (Chongqing) βρίσκεται στο πάρκο Banqiao, ζώνη υψηλής τεχνολογίας του Rongchang. Η κατασκευή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016. Το έργο καλύπτει έκταση 261 μ. Μ. Υπάρχουν 25 νέα τυποποιημένα πολυώροφα κτίρια και 1 αίθουσα εξοπλισμού. Η συνολική επένδυση του έργου είναι 2 δισ. Ευρώ. Yuan, των οποίων η επένδυση παγίων περιουσιακών στοιχείων είναι 1,6 δισ. Γιουάν. Μέχρι στιγμής, το βιομηχανικό πάρκο έχει προσελκύσει περίπου 68.800 τετραγωνικά μέτρα επενδύσεων, αντιπροσωπεύοντας το 38,65% της συνολικής επενδυτικής έκτασης, συμπεριλαμβανομένων 8 δοκιμαστικής παραγωγής και περίπου 400 εργαζομένων. Μετά από αυτή τη συγκέντρωση της παραγωγικής δραστηριότητας, εκτιμάται ότι το πρόβλημα της απασχόλησης περίπου 1.000 ανθρώπων θα λυθεί, με ετήσια αξία παραγωγής περίπου 120 εκατομμύρια γιουάν.

Η ζώνη υψηλής τεχνολογίας Rongchang δημιούργησε ένα βιομηχανικό σύμπλεγμα "3 + 1" με έξυπνη κατασκευή εξοπλισμού, τρόφιμα και φάρμακα, ελαφριά βιομηχανική κεραμική και αγροτική και κτηνοτροφία. Μεταξύ αυτών, η βιομηχανία γυαλιών αποτελεί βασική βιομηχανία ανάπτυξης "κεραμικών ελαφριάς βιομηχανίας". Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η περιφέρεια Rongchang και η China Optical Association υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για την προώθηση της κατασκευής της χαρακτηριστικής βιομηχανίας (γυαλιά) της Chongqing και δεσμεύτηκαν να προωθήσουν την κατασκευή του έργου της Κίνας (Chongqing) Optical Industry Park με την Rongchang High-tech Ζώνη ως πλατφόρμα. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα παράσχει μια πλατφόρμα βιομηχανικών επιχειρήσεων για την κατασκευή γυάλινων επιχειρήσεων και τη στήριξη επιχειρήσεων, εμπορίου γυαλιών και άλλων βιομηχανιών μόδας και θα εισαγάγει και θα καλλιεργήσει μια ομάδα γνωστών επιχειρήσεων μάρκας, χυτηρίων, υποστηρικτικών επιχειρήσεων και εμπορικών επιχειρήσεων Η έξυπνη, έξυπνη βάση της βιομηχανίας μόδας που ενσωματώνει την Ε & Α, το σχεδιασμό, την παραγωγή, την εμπειρία, την οπτική υγειονομική περίθαλψη, την κουλτούρα των γυαλιών και άλλες βιομηχανίες παραγωγής αποτελεί ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα οπτικής βιομηχανίας από το σχεδιασμό, την παραγωγή έως τις πωλήσεις.


https://www.gift-package.com/