Μάλλον πιο εξοικειωμένος με την εκδήλωση ήταν μια άλλη επιχείρηση Νότιας Κορέας

- Aug 09, 2018-

Παγκόσμια CMA, μια οπτική εξαρτήματα προμηθευτής βασίζεται σε Daegu. Ένας βετεράνος πέντε προηγούμενα συμβάντα και ομολογώντας θα εντυπωσιαστείτε από την προσέλευση του 2018, Cai μηνύσει διευθυντής πωλήσεων είπε: «υπάρχουν σίγουρα περισσότεροι κατασκευαστές στο show φέτος. Δεδομένου ότι αντιπροσωπεύουν αγορά μας πυρήνα, που ισοδυναμεί με περισσότερες ευκαιρίες για εμάς. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει μια περισσότερο ακόμη και – 50: 50 – διαχωρισμός ανάμεσα στο εξωτερικό και εγχώριες κατασκευαστές αυτή τη φορά γύρω.»

Ήδη ένας προμηθευτής για περισσότερες από 200 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των εν λόγω μεγάλα ονόματα όπως η Nikon, Seiko και Hoya, CMA έχει προσθέσει πρόσφατα T-shirt σακούλες στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της. Βολικό για εκμετάλλευση γυαλιά ηλίου ή τα τηλέφωνα, τα πουγκιά έχουν αποδειχθεί ένα χτύπημα στη Νότια Κορέα, με την εταιρεία που έχουν ήδη παραχθεί bespoke εκδόσεις σε συνεργασία με μια σειρά από τις μεγαλύτερες εγχώριες επιχειρήσεις, κυρίως LG, ο γίγαντας Seoul-βάση ηλεκτρονικά.

Παρά την αισιόδοξη μαρτυρίες πολλών από τους εκθέτες, δεν είναι όλα της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες ήταν τόσο εντυπωσιασμένος. Πράγματι, απορρίπτοντάς το ως αρκετά πεζών, Fanny Shi, διευθυντή πωλήσεων της Jiangsu Convox οπτικό εταιρείας, δήλωσε: «η παράσταση είναι ακριβώς έτσι-έτσι. Αν και παίρνουμε ένα μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες από την Ινδία και το Πακιστάν, θέλουν πάντα να είναι πολύ φθηνό.»

Παρά την παρουσία του τους Βρετανούς, Νοτιοκορεάτες και αντιπροσώπων από σχεδόν 100 άλλα έθνη, Κινέζοι κατασκευαστές οπτικών ακόμη καταφέρει να κυριαρχήσει η εκδήλωση, με μια καλή εμφάνιση για όλες της ηπειρωτικής χώρας κέντρα παραγωγής βασικών θέαμα – Dongguan, Shenzhen, Xiamen, Γουενζού και Danyang. Παρά τον τεράστιο αριθμό των κινεζικών εταιρειών συνωστίζονται, λίγα κατάφερε πραγματικά να ξεχωρίζουν, συμπεριλαμβανομένων βασίζεται σε Zhejiang Taizhou Linhai Duqiao.

Ιδρύθηκε το 2007, η εταιρεία πωλεί υπό το εμπορικό σήμα LOSU τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και διεθνώς, ενώ επίσης έχοντας επιτύχει καλά αποτελέσματα από την πώληση μέσω Alibaba τα τελευταία πέντε χρόνια. Ρίχνοντας μια υπόδειξη ως προς το γιατί η εταιρεία έχει κάνει τόσο καλά, δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων Jackie Zhu: «Μέρος της το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ότι τα ποτήρια μας είναι κατασκευασμένα από TR90, ένα εύκαμπτο θερμοπλαστικό που είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει.»

Ενώ υπήρχε ένα τεράστιο αριθμό των ηπειρωτική γυαλιά κατασκευαστές επί τόπου, ο αριθμός σχεδόν αντισταθμίστηκε από το μέγεθος των εξαρτημάτων και διαγνωστική αγήματα της χώρας. Μία από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στον τελευταίο τομέα ήταν βασίζεται σε Chongqing Yeasn, ένας ειδικός φορέας στην αγορά φακού-βαθμονόμηση.

Σχολιάζοντας τόσο η ανάπτυξη της εκδήλωσης και την ιδιαίτερη έμφαση από την δική του επιχείρηση, διευθυντής πωλήσεων Wang Zhilun δήλωσε: «αυτή η παράσταση αυξάνεται κάθε χρόνο και συνεχίζει να γίνει ολοένα και πιο διεθνή. Όσον αφορά την κλίμακα, αριθμών εκθέτη, πεδίο εφαρμογής και οι δυνατότητες για διαπραγμάτευση που κάνει, είναι σαφώς το πιο σημαντικό γεγονός του είδους της στην Κίνα, η οποία είναι ο λόγος που επιλέξαμε ως την ιδανική έναρξη πλατφόρμα για μας σύστημα ψηφιακής διοπτρικό οπτική αξιολόγηση.»