Δώστε προσοχή σε πολλές πτυχές κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου για παιδιά

- Nov 29, 2019-

Οι καταναλωτές που επιλέγουν γυαλιά ηλίου και μυωπία αυξάνονται σταδιακά. Για να μπορούν οι άνθρωποι να επιλέξουν ένα ζευγάρι γυαλιά που είναι κατάλληλα και άνετα να φορούν, οι σχετικοί εμπειρογνώμονες υπενθυμίζουν στους καταναλωτές να δώσουν προσοχή σε τρεις πτυχές κατά την επιλογή γυαλιών:

1. Δώστε προσοχή στην οπτομετρία. Επιλέγοντας ένα ζευγάρι κατάλληλα και άνετα γυαλιά, η ακριβής διάθλαση είναι βασικός παράγοντας. Πριν τα γυαλιά να ταιριάζουν, θα πρέπει να ελέγξετε αν οι οπτομεταφορείς στο κατάστημα οπτικών έχουν οπτικοποιητή ή οπτικοποιητή πιστοποιητικό που εκδίδεται από την επαρχιακή οπτική βιομηχανία ένωση? αν η οπιμετρία επηρεάζεται από τη διάθεση και τις φυσικές συνθήκες, θα πρέπει να περάσετε από την οπτομετρία δύο φορές σε λίγες μέρες. Επίτευξη επιστημονικών και ακριβών αποτελεσμάτων οπτομετρίας.

2. Δώστε προσοχή στην επιλογή υλικού γυαλιών. Οι γενικοί φακοί γυαλιών χωρίζονται σε ρητίνη, γυαλί και κρύσταλλο και οι φακοί και τα πλαίσια πρέπει να έχουν διάρκεια ζωής. Εάν οι φακοί και τα πλαίσια είναι εισαγόμενα υλικά, θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικά επιθεώρησης του εισαγωγέα.

3. Δείτε το πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας προϊόντων. Όταν αγοράζετε γυαλιά, πρέπει να βλέπετε καθαρά το πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του προϊόντος, το όνομα του κατασκευαστή και τον τόπο των γυαλιών που αγοράσατε και πρέπει να λάβετε ένα τιμολόγιο αγορών. Μόλις παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ποιότητας, μπορείτε να διασφαλίσετε τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας.

Κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου για παιδιά, εξετάστε τα εξής:

Μανταλάκια μύτης

Το κεφάλι ενός παιδιού είναι πολύ διαφορετικό από αυτό ενός ενήλικα, ειδικά το ύψος της γέφυρας της μύτης. Τα περισσότερα παιδιά έχουν χαμηλότερη γέφυρα της μύτης. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο για τα παιδιά να φορούν γυαλιά με ένα υψηλό μαξιλάρι μύτης ή ρυθμιζόμενα μαξιλάρια μύτης. Διαφορετικά, το μαξιλάρι της μύτης του πλαισίου είναι χαμηλό και τα γυαλιά είναι εύκολο να κολλήσουν στα μάτια, ακόμα και να αγγίξουν τις βλεφαρίδες, προκαλώντας δυσφορία στα μάτια.

Πλαίσιο υλικό

Το υλικό του πλαισίου χωρίζεται κυρίως σε μεταλλικό πλαίσιο και πλαίσιο πλαστικής πλάκας. Τα περισσότερα παιδιά είναι ενεργά και απογειώνονται και βάζουν τα γυαλιά τους πιο άνετα. Το μεταλλικό πλαίσιο παραμορφώνεται εύκολα και σπάει και το μεταλλικό πλαίσιο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος. Το πλαστικό πλαίσιο δεν είναι εύκολο να αλλάξει και είναι δύσκολο να καταστραφεί.

Βάρος

Δώστε προσοχή στο βάρος όταν επιλέγετε τα γυαλιά των παιδιών. Επειδή το βάρος των ποτηριών επηρεάζει άμεσα τη γέφυρα της μύτης, αν είναι πολύ βαρύ, μπορεί εύκολα να προκαλέσει πόνο στη γέφυρα της μύτης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σοβαρά σε εκφυλισμό της μύτης. Ως εκ τούτου, το βάρος των παιδικών ποτηριών είναι γενικά το πιο κατάλληλο κάτω από 20 γραμμάρια.

Μέγεθος πλαισίου

Τα γυαλιά για παιδιά πρέπει να έχουν επαρκείς χώρους θέασης. Επειδή τα παιδιά έχουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, προσπαθήστε να μην επιλέξετε πλαίσια που παράγουν σκιές και τυφλά σημεία. Το πλαίσιο είναι πολύ μικρό, το οπτικό πεδίο θα είναι μικρότερο. το πλαίσιο είναι πολύ μεγάλο, είναι εύκολο να φορεθεί ασταθές και το βάρος θα αυξηθεί. Επομένως, τα πλαίσια γυαλιών για παιδιά πρέπει να είναι μεσαίου μεγέθους.

Επιλογή φακού

Η οπτική ποιότητα του φακού θα επηρεάσει την οπτική ποιότητα, οπότε τα γυαλιά των παιδιών θα πρέπει να επιλέγουν φακούς με καλή διαπερατότητα φωτός, ώστε να αποφεύγονται οι κατώτεροι φακοί για να επιδεινωθεί η μυωπία. Από την άποψη της ασφάλειας, τα παιδιά θα πρέπει να επιλέγουν ασφαλείς, μη εύθραυστους φακούς ρητίνης αντί για γυαλί, οι οποίοι μπορούν να αποφύγουν τραύματα ματιών που προκαλούνται από σπασμένους φακούς.

Τιμή

Οι περισσότεροι γονείς πιστεύουν ότι όσο πιο ακριβό τόσο το καλύτερο, τόσο το καλύτερο είναι για τα παιδιά. Στην πραγματικότητα, η διαθλαστική ισχύς των ματιών των παιδιών αλλάζει γρήγορα και συνήθως πρέπει να αντικατασταθεί εντός έξι μηνών έως ενός έτους. Από οικονομική άποψη, είναι πιο σημαντικό να επιλέξουμε τη σωστή τιμή. https://www.gift-package.com/