Επισκόπηση της θήκης γυαλιών για παιδιά

- May 15, 2018-

Υπάρχουν πολλά είδη παιδικών υποδημάτων γυαλιών, όπως πλαστική θήκη, μεταλλική σκληρή θήκη, μαγική θήκη, χειροποίητη θήκη, θήκη EVA κλπ., Και η οποία έχει πολλές αποτελεσματικές διαφορές στη χρήση.

Πλαστική θήκη γυαλιών για παιδιά.  

Λόγω της φθηνής τιμής, η οποία αντιπροσωπεύει το μερίδιο αγοράς 50%, και το πλαστικό υλικό επιτρέπει στην υπόθεση να έχει μεγάλη αντοχή στην πίεση.

Μεταλλική οπτική θήκη για παιδιά.

Το πιο που μπορούμε να δούμε και να χρησιμοποιήσουμε είναι η σκληρή μεταλλική θήκη που καλύπτεται με χαρτί ή άλλο υλικό που με ωραίο αποτέλεσμα εκτύπωσης, τα είδη των περιπτώσεων που έχουν υπέροχα εκτυπωτικά έργα, το κάνει να φαίνεται ωραίο και μοντέρνο.

Μακιγιάζ υπόθεση ματιών

Πρόκειται για ένα είδος καινοτομίας και φανταστικής περίπτωσης, μπορεί να μετατραπεί σε 360 μοίρες, να εκτυπώσει οποιαδήποτε έργα τέχνης, τα οποία δημιούργησαν μια κατάσταση πώλησης καυτών πωλήσεων μόλις εισέλθει στην αγορά, ειδικά για την επιδίωξη και την θαύμα της νέας γενιάς.

Χειροποίητη θήκη για κορίτσια για παιδιά

Είναι ένα είδος χειροποίητης, εξατομικευμένης προσαρμοσμένης θήκης και η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη, η οποία είναι το μέγιστο όριο.

EVA-made υπόθεση γυαλιών παιδιών

Το EVA είναι ένα είδος τσάντας κάμερας με καλές ιδιότητες αποσβεστίου, αισθητικής, θερμομόνωσης, αντοχής στην υγρασία, αντι-χημικής διάβρωσης κλπ. Και είναι μη τοξικό και μη απορροφητικό. Η επιλογή του υφάσματος είναι διαφοροποιημένη, η διαμόρφωση του σχήματος είναι εύκολη, χρησιμοποιείται ευρέως σε κάθε είδους βιομηχανία συσκευασίας γυαλιών: θήκη γυαλιών ηλίου, θήκη καθρέφτη, θήκη γυαλιών, συνηθισμένη θήκη γυαλιών κλπ.

Η θήκη για τα γυαλιά των παιδιών με το χαρακτηριστικό σχήματος είναι το κλειδί για να επηρεάσει το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης, οπότε μέσω της επιλογής στο σχεδιασμό, βοηθήστε τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν την ικανότητα επιλογής και αγοράς κουτιών γυαλιών, με λογικές δεξιότητες για να βοηθήσουν, να αγοράσει την ποιότητα βελτιωθεί ταυτόχρονα, επίσης, να επιλέξει την ικανοποίηση των προϊόντων.

http://www.gift-package.com/