Νέα σειρά ηλεκτρονικής ψηφιακής θήκη γυαλιών εκτύπωσης

- Jul 28, 2018-

Στις 26 Ιουλίου 2018, ένα εμπορευματοκιβώτιο των 20 ποδιών των περιβλήματος γυαλιών σκληρού κελύφους «ηλεκτρονικής ψηφιακής εκτύπωσης» παραδόθηκε στο λιμάνι της Σαγκάης και θα μεταφερθεί στο λιμάνι του Koper Silovenia. Η σκληρή περίπτωση γυαλιών κελύφους είναι εργοστάσιο μας ειδικότητα, το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε το 1996, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή γυαλιών περίπτωση.

Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιήθηκε μια νέα τεχνολογία εκτύπωσης σε βιομηχανικές θήκες για γυαλιά, η οποία είναι η «Ηλεκτρονική Ψηφιακή Εκτύπωση», μερικά πιο εξελιγμένα εργοστάσια γυαλιού ή εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να στραφούν στην παραγωγή ηλεκτρονικής ψηφιακής εκτύπωσης. Με κάποιο τρόπο, ως νέα τεχνολογία εκτύπωσης, δεν είναι σε ώριμο στάδιο στα σχέδια εκτύπωσης ή σε καθαρά χρώματα στο υφασμάτινο υλικό, όπως PVC, PU, καμβά κλπ., Εδώ υπενθυμίζουμε ειλικρινά στους πελάτες να το παρακολουθούν όταν το θέλετε για να κάνετε γυαλιά περιπτώσεις ή άλλα προϊόντα που θα εφαρμοστεί ηλεκτρονική ψηφιακή εκτύπωση, θα έπρεπε πραγματικά να επιλέξει καλύτερα εκείνες τις εταιρείες που έχουν εμπειρία ή ιστορικό.

 

Παρακάτω παρουσιάζονται τα νέα σχέδια ψηφιακών προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης γυαλιών ηλίου, αν σας αρέσει, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να τα εισαγάγετε στους φίλους σας.

http://www.gift-package.com/