Νέα γενιά γυαλιών που έχουν αυξηθεί και είναι «φθηνά και προσιτά» έρχονται

- Jun 23, 2019-

Core Technology News (Text / Allis), σύμφωνα με το The Verge, η Epson πρόκειται να δρομολογήσει νέα γυαλιά ενισχυμένης πραγματικότητας τον Ιούνιο, κάτι που είναι πιο βολικό από τις προηγούμενες γενιές. Τα γυαλιά Moverio BT-30C μπορούν να συνδεθούν σε ένα τηλέφωνο Android ή σε υπολογιστή Windows μέσω διεπαφής USB-C και διατίθενται σε 499 δολάρια.


图片5


Αν και ο σχεδιασμός των γυαλιών Moverio μπορεί να προβάλλει την οθόνη μόνο στον αέρα, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει την οθόνη μέσω του κινητού τηλεφώνου, η συνολική δεν είναι τόσο καλή όσο η ακρίβεια του Google Glass ή της HoloLens, αλλά το "The Verge" τα γυαλιά είναι ακόμα πολύ καλά, η προβολή Οι εικόνες είναι καθαρές και φωτεινές και αυτή τη φορά το BT-30C έχει προσθέσει ένα κατάλληλο μέγεθος για άτομα με μικρότερα κεφάλια και δεν γλιστρά πάντα όπως τα παλιά γυαλιά.

Επιπλέον, τα γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παράδοση τριών διαφορετικών εφαρμογών τη φορά και ο χρήστης μπορεί να αλλάξει περιστρέφοντας την κεφαλή.

Ο Eric Mizufuka, διευθυντής προϊόντων της Epson, δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι η σημερινή επαυξημένη πραγματικότητα είναι προσανατολισμένη στη μαζική αγορά και ότι η τεχνολογία δεν θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από την επικρατούσα αγορά για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια. Επί του παρόντος, είναι οι ίδιοι με τους άλλους κατασκευαστές AR, με πρωταρχική πελατειακή βάση τους εταιρικούς χρήστες. Ωστόσο, προσπαθούν επίσης να βρουν ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών και τώρα θα χρησιμοποιούν τα γυαλιά τους όταν οδηγούνται από κινηματογράφο ή μουσείο.

Η Mizufuka δήλωσε ότι ελπίζει να εισέλθει στην καταναλωτική αγορά μέσω γυαλιών BT-30C και να προσφέρει στους καταναλωτές πιο προσιτές τιμές από άλλα προϊόντα στην αγορά. Παρόλο που το BT-30C δεν είναι ακόμα ένα mainstream προϊόν, η τιμή θα κάνει σίγουρα αυτό το προϊόν να φανεί ακριβότερο. Λίγο ελκυστικό. Το "Verge" πιστεύει ότι μετά την κυκλοφορία των γυαλιών BT-30C από την Epson, άλλες εταιρείες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να δουν πώς αντιδρούν οι καταναλωτές στην αγορά της επαυξημένης πραγματικότητας.

https://www.gift-package.com/